En Hamarat Benim Sibel Palamut kaç puan aldı? 1 Aralık 2021 Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Sibel Palamut kaç puan aldı? 1 Aralık 2021 Çarşamba puanları
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Hafta boyunca performansları ile adlarını zirveye yazdırmak isteyen beş yarışmacıdan dördüncüsü bugün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her anı rekabet ve gerginlik dolu ancak eğlencenin de eksilmediği programda bugün Sibel Palamut yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Sibel Palamut kaç puan aldı? 1 Aralık 2021 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yarışmacıların kıyasıya rekabeti devam ediyor. Her anında yaşanan rekabetin zaman zaman gerginlik getirmesine rağmen hızla devam ettiği zorlu maratonun dördüncü yarışmacısı Sibel Palamut olarak açıklandı. Gaziantepli yarışmacı bugn önce temizlik ardından da yemek konusundaki marifetlerini gösterecek.. Peki, Sibel Palamut kaç puan aldı? En Hamarat Benim 2 Aralık 2021 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sibel'in menüsü

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen genç yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Sibel Palamut, evindeki koltukla herkese sürpriz yaşattı. Dört kişinin oturduğu koltuk kırıldı. Bu anlar kahkaha ile izlendi. Palamut'un bugün yarışacağı lezzetler haberimize eklenecek.

Sibel Palamut


 

En Hamarat Benim Sibel kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan  Sibel puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimize güm sonunda eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.