En Hamarat Benim Sibel Palamut kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sibel Palamut kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en leziz ve hijyenik yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği günde final öncesinde yarışacak isim Sibel Palamut olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Sibel Palamut kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim dördüncü günüyle yine seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 16'ıncı haftanın dördüncü bölümü ekranlarda lezzet ve hijyen rüzgarı estirecek. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Sibel Palamut yarışacak. Güzel yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Sibel Palamut kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Sibel Palamut kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede önce temizliğini yapacak ardından da yemek için kolları sıvayacak olan Sibel Palmut Instagram'daki hesabıyla çeşitli sunumları takipçileri ile buluşturuyor. Kendisi 28 yaşında. 10 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Gaziantepli. Gaziantep'te kötü yemek yapan kişi olmadığını ve rakiplerinin düşünmesi gerektiğini söyledi.


Sibel Palamut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.