En Hamarat Benim Şükran Erol kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Şükran Erol kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın üçüncü yarışmacısı Şükran Erol kendisine verilen sürede elinden geleni yapacak. Peki, En Hamarat Benim Şükran Erol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıların boy göstermeye devam ettiği En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha devam ediyor. Pazartesi başlayan 17'inci haftanın ilk gününde Şenay Özdemir kendisine verilen sürede elinden geleni yaptı ve puanlarını aldı. Dün de Atife Yılmaz marifetlerini sergiledi. Bugün ise sıra Şükran Erol'da. Deneyimli yarışmacı 15 bin lirayı evine götürebilmek adına elinden geleni yaparak ipi göğüslemek istiyor. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Şükran Erol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Şükran Erol kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 83. bölümde yarışacak Şükran Erol 53 yaşında. Aslen Şanlıurfalı. Emekli. 2 çocuk annesi. İstanbul'da yaşıyor Yemeğin önce göze sonra mideye hitap etmesi gerektiğini söyleyip sunuma çok önem verdiğini dile getirdi.


En Hamarat Benim Şükran Erol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.