En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kaç puan aldı? En Hamarat Benim 2 Eylül Perşembe puanları

En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kaç puan aldı? En Hamarat Benim 2 Eylül Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olabilmek adına yayın hayatına başlayan ve her anıyla da izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de finale doğru gidiliyor. Sevilen sunucu Kadir Ezildi'nin ağırladığı yarışmacılarıyla beş günlük bir maratona çıktığı yarışmada bugün Yeliz Karakoyun hünerlerini sergileyecek. Peki, En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kaç puan aldı? En Hamarat Benim 2 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıypr.

Kadir Ezildi'nin seyircilerin karşısına yepyeni bir formatla çıktığı En Hamarat Benim'de üçüncü haftanın dördüncü günü de nefes kesecek. Pazartesi günü eline bezini alıp ardından da mutfağa giren Sevgi Altıoğlu puanlarıyla iyi bir başlangıç yapmıştı. Salı Sibel Doğan kendisine ait olmadığını söylediği evle her ne kadar diskalfiiye aşamasına gelse de marifetlerini ortaya koymuştu. Takvim yaprakları 1 Eylül'ü gösterdiğinde ise Şükran Şen performansını sergileyerek gününü tamamladı. Bugün de hafta finaline 1 kala Yeliz Karakoyun rakipleri ve Kadir Ezildi'yi ağırlayacak. Peki, En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kaç puan aldı? En Hamarat Benim 2 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Yeliz'in menüsü

Programın 14. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Yeliz'in performansı merak konusu oldu. Haftanın tanıtım videosunda anlattıklarının ardından temizlik konusunda Kadir Ezildi'ye hayranlığını gizleyemeyen Yeliz bugün ise bambaşka bir hikaye ile karşımıza çıkacak. Kızı hasta olan deneyimli yarışmacı hakkında sosyal medyada binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Yeliz



 

En Hamarat Benim Yeliz kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Yeliz'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.