En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'de yepyenibir gün daha seyircilerle buluşuyor. Pazartesiden bu yana devam eden programın bugünkü yarışmacısı ise Yeliz Karakoyun oldu. Peki, En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla evlere konuk olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de adım adım hafta sonuna doğru gidiliyor. Her anı lezzet ve temizlik kokan yarışmada bugün dördüncü gün yarışmacısı Yeliz Karakoyun yarışacak. Kendisine verilen sürede her şeyi dört dörtlük yapmak ve finalde de en yüksek puanı almak isteyen deneyimli yarışmacı hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Yeliz Karakoyun kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Yeliz kimdir?

Pazartesi günü başlayan haftada yarışan Sevgi Altıoğlu ve dün çok tartışılan Sibel Doğan'ın ardından kolları sıvayan Şükran Şen de puanlarını aldı. Bugün de sıra Yeliz Karakoyun'da. 15 bin lirayı kazanmak isteyen Yeliz evli. 43 yaşında ve 3 çocuk annesi. Elinden bezin düşmediğini ve sudan çıkmadığını anlattı. Pencere kenarları, kapı üstleri ve süpürgeliklerin kendisinin ince detayları olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.
 

En Hamarat Benim Yeliz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.