En Hamarat Benim Yeşim Çelik kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Yeşim Çelik kimdir? Instagram hesabı
FOX TV'de yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergiledği günde final öncesinde Yeşim Çelik en yüksek puanları almak adına kolları sıvayacak. Peki, En Hamarat Benim Yeşim Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan FOX TV'de izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'de final öncesindeki son gün ekranlara geliyor. Pazartesi günü Gökhan Serbest ile başlayan yeni sezonda dördüncü yarışmacı olarak performansını ortaya koyacak isim Yeşim Çelik. İlk günden itibaren adını binlerce kişiye duyurmayı başaran güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirildi. Sosyal medyada da yine sayısız mesaj yazıldı. Ancak kendisini tanımayanlar ya da daha fazla fikir sahibi olmak isteyenler internette araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Yeşim Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Yeşim kimdir?

Pazartesiden itibaren adından en fazla söz ettiren isim olarak dikkat çeken Yeşim Çelik 34 yaşında. Satış danışmanlığı yapıyor. Boşandığı eşinin ardından dubleks bir evde yaşıyor ve burada oturma sebebini "En yüksekteyim" sözleriyle ifade ediyor. Para ödülünü kazanırsa çatır çatır yiyeceğini söyledi. Yarışmada yaptığı börek ve menüsü rakiplerip tarafından eleştirildi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

En Hamarat Benim Yeşim Çelik

En Hamarat Benim Yeşim Çelik
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.