En Hamarat Benim Zeynep Günkan kaç puan aldı? 17 Ağustos Salı puanları

En Hamarat Benim Zeynep Günkan kaç puan aldı? 17 Ağustos Salı puanları
Kadir Ezildi'nin sunumuyla dün başlayan En Hamarat Benim'de ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonda ilk gün yarışan isim Seda Çelik'ti. Bugün ise evinde rakiplerini ağırlayacak isim Zeynep Günkan olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Zeynep Günkan kaç puan aldı? 17 Ağustos Salı puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarşması En Hamarat Benim'in dün başlayan yeni bölümlerinde sıra ikinci güne geldi. Beş kadın yarışmacının hem temizlik hem de yemekle birbirlerine üstünlük kurabilmek adına verecekleri mücadelede alınacak her puan büyük önem taşıyor. Dün ilk yarışan isim Seda Çelik'ti. Bugün ise sırada Zeynep Günkan kendisine verilen sürede en iyi performansı sergileyerek birincilik için adım atmak ve Kadir Ezildi'den tam puan almayı hedefliyor. Yarışmayı izleyenler de heyecanla yeni bölümü bekliyor. Peki, En Hamarat Benim Zeynep Günkan kaç puan aldı? 17 Ağustos Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Zeynep'in menüsü

Programın 2. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Seda'nın performansı merak konusu oldu. Sözleri ve böreği ile daha bölüm yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

Kıymalı tepsi böreği
Kısır
Cevizli kurabiye
Yoğurtlu tavuk salatası
Kaşarlı poğaça
Çilekli irmik tatlısı


En Hamarat Benim Zeynep Günkan

En Hamarat Benim Zeynep Günkan
 


En Hamarat Benim Zeynep kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Zeynep'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

23 puan aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.