En Hamarat Benim Zeynep kaç puan aldı? En Hamarat Benim 15 Eylül Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Zeynep kaç puan aldı? En Hamarat Benim 15 Eylül Çarşamba puanları
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Temizlik ve yemekteki hamaratlıklarını ortaya koymak ve cuma günü 15 bin lira kazanmak isteyen isimler arasından yarışacak yeni isim Zeynep Hoşgör oldu. Kendisine verilen sürede en iyi şekilde performansını sergilemek isteyen deneyimli yarışmacının gün sonundaki puanları merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Zeynep kaç puan aldı? En Hamarat Benim 15 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile evlere konuk olmayı sürdüren Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirindn iddialı, yetenekli ve hamarat beş yarışmacının rekabetinde hafta ortasını geçirecek ve rakiplerini ağırlayacak isim Zeynep Hoşgör oldu. Pazartesi yarışan Gökhan Serbest ve bugün de toplam 28 puan alan Sevim Canikoğlu'nun ardından yarışacak deneyimli yarışmacının formu sabırsızlıkla bekleniyor. Beş yarışmacı arasındaki en tecrübeli isim olarak öne çıkan Hoşgör'ün puanları şimdiden herkesi meraklandırıyor. Peki, En Hamarat Benim Zeynep kaç puan aldı? En Hamarat Benim 15 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.



 

En Hamarat Benim Zeynep'in menüsü

Programın 23. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Hoşgör'ün performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin yanı sıra yemekleriyle de ön plana çıkmak ve birinci olmak isteyen Zeynep Hanım'ın dünyayı etkisi altın alan koronavirüs sebebiyle yaşadığı kayıp herkesin yüreğini dağladı. 9 ay önce yaşadığı ölüm acısı hala taze olarak kalbinde duran deneyimli yarışmacı, başarılı sunucunun da gözlerini doldurdu. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.
 

En Hamarat Benim Zeynep


 

En Hamarat Benim Zeynep kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Zeynep'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.