Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm tek parça izle! EDHO 179. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm tek parça izle! EDHO 179. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen haline gelen ve her sezonuyla binlerce kişiyi ekrana kilitleyen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Salı akşamlarına damga vuran yapım bir kez daha ilgiyle seyredilecek. Son sahnede olanlar seyircileri de sabırsızlandırmıştı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 179. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm fragmanı izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm özeti. Tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alı

Salı akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman, Yalçın Hafızoğlu başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İyi seyirler dileriz.



ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin 178. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm özeti

İhaneti kaldıramayan Tipi'nin hamlesi masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan'ın kararında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi'nin oylamasında yakalamak ister. Tipi'yi ortadan kaldırmak için İlyas Çakırbeyli'den masayı toplamasını talep eder. Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmaz'la birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırılması için de plan yapar. Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipi'nin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeyli'nin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipi'dir. Gönül'üne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeyli'nin işini zora sokar. Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz. Emine Façalı, masada kardeşi Tipi'nin oylamasında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalı'yı sıkıştırır. Hızır Çakırbeyli, Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken bir yandan da içlerindeki haini bulmak için plan yapar. Okların Bahar'ı göstermesinden rahatsız olan Hızır Çakırbeyli'nin yine de içine kurt düşer. Haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile birlikte plan yapan, Hızır Çakırbeyli, adım adım haine yaklaşır. Çakırbeyli ailesi ve dostları ise en büyük darbeyi her sırlarını bilen ve her zaman yanlarında olan Avukat Ebru'dan alacaklardır. Ceylan Çakırbeyli, çantasındakini sırdaşı Ebru'ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar'a mı doğrultacağına henüz karar vermemiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.