Esra Erol Ayten Korkmaz kimdir? Termos açtırırken aşık olduğu Mustafa'yı tehdit mi ediyor

Esra Erol Ayten Korkmaz kimdir? Termos açtırırken aşık olduğu Mustafa'yı tehdit mi ediyor
ATV ekranlarının ilgiyle seyredilen ve işlediği her konu ile adından söz ettirmeyi başaran Esra Erol'da haftanın son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ele aldığı dosyalar ve kurtardığı hayatlarla ülke gündemine oturan başarılı programın beşinci günündeki ilk konuk ise Ayten Korkmaz oldu. Peki, Esra Erol'da Ayten Korkmaz kimdir? Mustafa Korkmaz geri gelecek mi? İşte detaylar...

Türkiye'nin öğle sonrası saatlerinde en çok izlenen programlarından biri olan ve ana habet bültenine kadar büyük bir çaba ile Türkiye'nin yüreğine dokunan dosyaları işlemeye devam eden Esra Erol'da programı bugün de seyircilerinin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi, Ayten Korkmaz'ı ağırladı. Korkmaz, termos açarken aşık olup evlendiği ve 27 yıllık evliliğini de sonlandırdığı eşi için stüdyoya gelmişti. Mustafa Bey ile barışmak istediğini söyleyip sonrasında boşanmak istediğini anlatan Ayten Korkmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Ayten Korkmaz kimdir?

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Esra Erol'da programının yeni konuğu olan Ayten Hanım; "Kocam Mustafa ortadan kayboldu. Onu çok seviyorum. Ne olur eve dönsün. Her gün ölüyorum. 4 sene evli kaldık. 3 yıldır da ortada yok. 27 yıllık evliliğimi Mustafa için bitirdim. Bir kadına gittiğini ve beni de nikahına çağırdı. Termos açarken benimle evleneceğini söyledi. Sonra evliliğimi bitirdim." demişti.

esra erol'da ayten korkmaz


Eşini tehdit mi ediyor?

Programa gelerek eşi ile barışmak istediğini, aksi takdirde para talep ettiğini söyleyen Ayten Hanım'ın karşısına telefonla bağlanan aile bireyleri çıkmıştı. Kendisinin dolandırıcı olduğunu iddia eden Mustafa Bey'in ailesine karşılık olarak Ayten Hanım inatla karşılarında durmuş ve cevaplarını vermişti. Bugün ise eşinin stüdyoya gelip gelmeyeceği konusunda bir bekleyiş vardı. Termosla başlayan aşkın nasıl devam edeceği merak konusuydu. Mustafa Korkmaz'ın ortada olmadığı yayında açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.