Esra Erol'da 12 Nisan Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

Esra Erol'da 12 Nisan Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olan Esra Erol'da yeni haftasına başladı. Birbirinden ilginç konuları, konukları ve olaylarıyla adını gündemin ilk sıralarına yazdırmayı başaran güzel sunucu Esra Erol ve ekibi bugün de dopdolu bir yayınla seyircilerin karşısındaydı. Esra Erol'da 12 Nisan 2021 Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle Türkiye gerçeklerine ışık tutan Esra Erol'da yine ekranlardaki yerini aldı. Sunucu Esra Erol liderliğinde çözmeye çalıştığı olaylar ülke gündemine oturan programda bugün de yine çok çarpıcı gelişmeler televizyona taşındı. Seyirciler de her anı yeni olaylara gebe canlı yayını izlemek için araştırmalar gerçekleştiriyor. Kaçıranlar ise tekrarını seyretmek adına sorgulamada bulunuyor. Esra Erol'da 12 Nisan 2021 Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Esra Erol'da son bölümde neler yaşandı?

Hak etmediği davranışlara maruz kaldığını dile getiren Asiye Hanım eşi Reis Bey’in fotoğrafına bakarak yazıklar olsun sana söyleminde bulundu. Asiye Hanım 32 yıldır evli olduğunu, 4 tane çocuğu olduğunu, 24 Ağustos’tan beri eşinden ayrı olduğunu söyledi. Çocuklarının hepsinin kendisini dışladığını dile getiren Asiye Hanım, 1 sene kadın sığınma evinde kaldığını, kardeşlerinin bile kendisine kucak açmadığını belirtti. Asiye Hanım, eşinin kendisini 4 tane kadınla aldattığını söyledi. Asiye Hanım, Esra Erol’a boşanmak istediğini ve hakkı olan parayı aEsra Erol, Sümeyye’nin 1 Nisan’dan beri kayıp olduğunu ailenin Ataşehir’de yaşadığını, Sümeyye’nin hafızlık okuduğu bilgisini verirken Sümeyye’nin son zamanlarda çok sıkıldığını aktardı. Sümeyye’nin babası, Sümeyye’nin Nesibe abla isimli kişinin yanına gittiğini, Nesibe Hanım’ın yanına 4 yaşındaki kardeşini bırakıp, komşunun telefondaki uygulamadan biri ile yazışıp evden gittiğini, o zamandan beri de haberleri olmadığını söyledi. Songül Hanım stüdyoya geldi. Songül Hanım, eşi yüzünden bu kadar rezillik yaşayacağını düşünmediğini, eşinin bunu yapmakla hata ettiğini, namusun bu kadar ayaklar altına alınacağını düşünmediğini dile getirdi. Evi 4.kez terk ettiğini belirten Songül Hanım, eşi 5 deyince, insanın canı sıkılırsa 1 gün de olsa gelmeyebilir eve, bu kaçmak değildir söyleminde bulundu. Songül Hanım, çocukları ile iletişimi kesmediğini, her akşam konuştuğunu iddia ederek mecbur kalınca çocuklardan ayrılmanın olası olduğunu, çocukları babaya bıraktığını sözlerine ekledi. Bana göre iyi ama çocuklarıma göre iyi bir baba diyen Songül Hanım, Esra Erol neden evlisiniz hala diye sorunca eşini gösterdi. Şakir Bey, eşini çok sevdiğini ama eşinin sürekli kendisine, seninki sevgi değil takıntı dediğini aktardı. Eda ve İbrahim Bey el ele stüdyoya geldiler. Eda, zaten öncesinde de dalgasına kaçmaktan bahsettiklerini dile getirip Niğde’ye gitmek için otobüse bindikten sonra kafa dağıtmak için gittiklerini söyledi. Planlı bir şekilde olmadığını belirten Eda, artık ayaklarının üzerinde durmak için gittiklerini ama olmadığını söyleyip bu vesile ile Esra Erol’a da teşekkürlerini sundu. Eda, kendi annesinin de Zeynep’in annesinin de birbirlerini suçladıklarını ama yoldan çıkarma bir durum olmadığını, kararı birlikte aldıklarını dile getirdi. Olay anlık bir şekilde gelişti diyen Eda, Eskişehir’e gidip kayıp ihbarlarını kaldırdıklarını, reşit olmayan arkadaşlarını da kendilerinin teslim ettiğini ileri sürdü. Gülhan Hanım, Muammer Bey’e beni istemiyorsan söyle, yanardöner davranıyorsun deyince Esra Erol, zaten istemeyen kişinin Gülhan Hanım olduğunu hatırlattı. Muammer bana net olmuyor, iletişime giriyor benimle sürekli diyen Gülhan Hanım, Muammer Bey’in kendisine not yazıp numarasını yazdığını, seni bırakmam diye not bıraktığını ileri sürdü.




Esra Erol 12 Nisan Salı Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.


 

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

Esra Erol Tekrar İzle - 12 Nisan Pazartesi

İşte, okulda veya dışarda olan izleyiciler için Esra Erol'da programını tekrar izleme seçeneği de mevcut. Bunun için birçok platform bulunmaktadır. ATV ve programın Youtube kanalı ile birlikte Digiturk, D-Smart gibi pek çok yayın ağı da Esra Erol'dayı yayınlamakla birlikte geri sar özelliği ile tüm yayını izleme şansı vermektedir. Ayrıca www.atv.com.tr üzerinden de izleyebilirsiniz.


Esra Erol kimdir? Evli mi nereli kaç yaşında
Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu.

5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.


Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.

İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı.

2010 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı kadınların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti. Programında engelli vatandaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000‘in üstünde akülü sandalye dağıttı.

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.


Kariyer :
Siemens Mobile Kuşak - Sunucu (Teknoloji TV) 2003
Turkuaz (Kanal D) 2005 - 2007
Dest-i İzdivaç: (Flash TV) 2007
Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) 2008
Esra Erol'la (Fox TV) 2013 - 2014
Esra Erol'da (ATV) 2015 - 2017


Oyunculuk deneyimi :
Kalp Gözü - TV Dizisi (Kanal 7) 2004
Başkan (TV Filmi) 2005
Tuzak (Banu) - TV Dizisi 2005
Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) - Sinema Filmi 2009
Kamerayla İzdivaç - Sinema Filmi 2010

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.