Esra Erol'da 14 Aralık Salı ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

Esra Erol'da 14 Aralık Salı ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki
ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Esra Erol'da yeni gün başlıyor. Ele aldığı konularla adından söz ettiren başarılı yapım yine ilgiyle seyredilecek. Güzel sunucu Esra Erol da umut ışığı olmayı sürdürecek. Esra Erol'da 14 Aralık Salı ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yepyeni bir günde daha olayların üzerine gitmeyi sürdürüyor. Birbirinden çaarpıcı konularıyla ülke gündemine taşıdığı dosyalar olay haline gelen ve ses getiren başarılı program yine ilgiyle seyrediklecek. Esra Erol da ekibiyle birlikte elinden geleni yaparak en iyi haberleri vermek istiyor. Esra Erol'da 14 Aralık Salı ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Muzaffer Döner kendisi için stüdyoya gelen eşiyle görüşmek istemediğini söyledi. 25 yıldır aradığı kocasını karşısında gören Lütfiye Hanım şok geçirdi. Mucizeyi gerçekleştiren Esra Erol bir kez daha adını gündeme taşımayı başardı. 7 aylık hamile Meral'in acı feryadı. Zulümden kaçtığını dile getiren genç kadın yardım istedi.



Esra Erol 14 Aralık Salı izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.