Esra Erol'da 16 Eylül Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle | Esra Erol 16 Eylül izle

Esra Erol'da 16 Eylül Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle | Esra Erol 16 Eylül izle
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan reyting zirvesine oynamaya devam eden Esra Erol'da yepyeni bölümüyle televizyondaki yerini alıyor. Çarpıcı konuları, sürpriz konukları ve alanında uzman isimleriyle adından söz ettirmeyi sürdüren başarılı programın sunucusu Esra Erol yine ilgiyle seyredilecek. Bu sebeple de yayın bilgileri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Esra Erol'da 16 Eylül Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yıllardır televizyon ekranlarında izleyenlerin en çok güvendiği isimlerden biri olmayı başaran Esra Erol 16 Eylül Perşembe günü de yine karşınızda. ATV'nin Müge Anlı'dan sonra ikindi kuşağında yer verdiği reality programını sunan Esra Erol, ekibiyle birlikte yine görev başında. Kayıpları bulmak, aileleri bir araya getirmek ve suçlular için gerekeni yapmak adına yine yerini alacak olan güzel sunucu için binler televizyon karşısına kilitlenecek. Akıl almaz iddialar, kan donduran suçlamalar...Son bölümde Esra Erol’da neler yaşandı? Esra Erol, Rüveyda’nın bir karar verdiğini söylerken Rüveyda ailesinin kendisine teklif sunduğunu, İzmit’te annesi kendisi ve kardeşi ile beraber yaşayacaklarını açıkladı. Semra Hanım, kızını Allah razı olsun getirenin Neriman Hanım olduğunu, barıştırdığını dile getirdi. Semra Hanım, Arif Bey’in kendisinin değil ama kızının aracılığı ile “Gel” dediğini iddia edince Arif Bey eski eşine hep “Gel sana ev tutayım” dediğini belirtti. Neriman Hanım kendisinin de Semra Hanım’a yardımcı olmaya çalıştığını, kendi elleri ile eşinin kızını annesine götürdüğünü, şu an kızın da yanlarında olduğunu söyledi. 59 yaşında olduğunu söyleyen Ahmet Bey, 1 ay önce Semra Hanım ile Facebook’tan tanıştığını, 3 aydır birlikte olduklarını, kendi eşinin kanserden vefat ettiğini, Semra Hanım boşandıktan sonra evleneceğini açıkladı. İmral Hanım, eşinin kendisini salmadığını, eşinin yalan söylememesini istedi. İmral Hanım eşi yalan konuştuğu için çıldırdığını, eşinin “Ben kredi çektim” demesini yalan olduğunu, icranın gelip eşyaları götürdüğünü iddia etti. İmral Hanım, oğlunun parasını harcayamayacağını belirtip ağladı. Esra Erol, o parayı İmral Hanım’ın çocuğuna kendisinin yollayacağını dile getirdi. Esra Erol, Tuğçe Hanım ve Vedat Bey’in sabah saatlerinde avukatımız ile bir araya gelip konuştuğunu söyledi. Tuğçe Hanım uzlaştıklarını, çocukları babasına vereceğini ve yarın da nasip olursa anlaşmalı boşanacaklarını açıkladı. Elif Hanım, ağlayarak bunun bir mucize, rüya olduğunu, bu zamana kadar annesine karşı hiç öfkesi nefreti olmadığını zaten varlığını bile bilmediğini söyledi. Elif Hanım, kardeşi, annesi, dayısı, teyzesi herkesin orada olduğunu söylerken Kısmet Bey, ablasının artık bir de babası olduğunu belirtip annesinin yeni eşini tanıttı. Fatma Hanım’ın eşi geldi ve Esra Erol’a bu kavuşma teşekkür etti. Hepsi ve daha fazlası Esra Erol'da programında.



Esra Erol 16 Eylül Perşembe Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

Esra Erol Tekrar İzle - 16 Eylül Perşembe

İşte, okulda veya dışarda olan izleyiciler için Esra Erol'da programını tekrar izleme seçeneği de mevcut. Bunun için birçok platform bulunmaktadır. ATV ve programın Youtube kanalı ile birlikte Digiturk, D-Smart gibi pek çok yayın ağı da Esra Erol'dayı yayınlamakla birlikte geri sar özelliği ile tüm yayını izleme şansı vermektedir. Ayrıca www.atv.com.tr üzerinden de izleyebilirsiniz.


Esra Erol kimdir? Evli mi nereli kaç yaşında
Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu.

5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.


Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.

İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı.

2010 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı kadınların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti. Programında engelli vatandaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000‘in üstünde akülü sandalye dağıttı.

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.


Kariyer :
Siemens Mobile Kuşak - Sunucu (Teknoloji TV) 2003
Turkuaz (Kanal D) 2005 - 2007
Dest-i İzdivaç: (Flash TV) 2007
Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) 2008
Esra Erol'la (Fox TV) 2013 - 2014
Esra Erol'da (ATV) 2015 - 2017


Oyunculuk deneyimi :
Kalp Gözü - TV Dizisi (Kanal 7) 2004
Başkan (TV Filmi) 2005
Tuzak (Banu) - TV Dizisi 2005
Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) - Sinema Filmi 2009
Kamerayla İzdivaç - Sİnema Filmi 2010

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.