Esra Erol'da 20 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

Esra Erol'da 20 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki
Esra Erol'da 20 Aralık 2021 Pazartesi tarihinde yayınlanan bölümüyle ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden şoke eden konuları, şaşırtıcı dosyaları ve gündeme oturan konukları ile adından yine söz ettirmeyi sürdürecek olan Esra Erol ilgiyle takip edilecek. Başarılı sunucu yine ele aldığı konuları çözüme kavuşturmaya çalışacak. Esra Erol'da 20 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde.

Haftanın beş günü boyunca ATV ekranlarında yerini alan Esra Erol'da yeni haftasına merhaba diyor. Son olarak Muzaffer Döner dosyası ile Türkiye gündemine oturan programda bugün de yine birçok dosya işlenerek mutlu haberler verilmeye çalışacak. Başarılı sunucu Esra Erol milyonların önünde önemli ve kritik sorularla konuların üzerine gidecek. Avukat Hülya Kuran da yargı konusundaki bilgilerini ortaya koyacak. Tarafların açıklamaları ile zaman zaman gerilim dolu anlar da yaşanacak. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Esra Erol'da 20 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Aysel Hanım’ın babası İsmail Bey ve nişanlısı Önder Bey stüdyoya geldi. İstanbul’da abisinin yanında kalırken Önder Bey ile tanıştığını, nişanlandıklarını, evlenmesine 2 gün kala abisinden 5 TL alıp markete gidiyorum diye evden çıktığını, bir daha haber alınamadığını söyledi. Fatma Hanım yayına kızı Emeti kurtarmak için katıldığını ifade etti. Çaresiz anne gözyaşlarına boğularak kızına gel dedi. Emeti Hanım, zor durumda falan olmadığını söyleyip güldü stüdyo şaşkına döndü. Esra Erol, 20 yaşındaki Arzu'yu yayına davet etti. Türk dili edebiyatı bölümü okuduğunu söyleyen Arzu sınav haftasında buraya annesini aramaya geldiğini söyledi.  Muzaffer Bey'in günlerdir üzdüğü Songül Hanım'a tüm Türkiye'den destek yağdı. Muzaffer bey yayına telefonla bağlanarak kaçmadığını, reyting peşine koşmadığını, orada kendisini kimsenin kötü adam ilan edemeyeceğini söyledi. Esra Erol, kötü adam olarak ilan falan etmediğini, keşke Songül Hanım ile helalleşmiş olmalarını, o zaman reyting olacağını dile getirdi.



Esra Erol 20 Aralık Pazartesi izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.



 

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.