Esra Erol'da 22 Aralık Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

Esra Erol'da 22 Aralık Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz programı olmayı sürdüren Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli konuların ele alınarak çözüme kavuşturulmaya çalışıldığı canlı yayın bugün de izleyiciler tarafından ilgiyle seyredilecek. Esra Erol'da 22 Aralık Salı ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde.

Haftanın beş günü boyunca ATV ekranlarında yerini alan Esra Erol'da yeni haftasında üçüncü günle seyircilerin karşısına çıkıyor. Son olarak Muzaffer Döner dosyası ile Türkiye gündemine oturan programda bugün de yine birçok dosya işlenerek mutlu haberler verilmeye çalışacak. Başarılı sunucu Esra Erol milyonların önünde önemli ve kritik sorularla konuların üzerine gidecek. Avukat Hülya Kuran da yargı konusundaki bilgilerini ortaya koyacak. Tarafların açıklamaları ile zaman zaman gerilim dolu anlar da yaşanacak. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Esra Erol'da 22 Aralık Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Esra Erol, Emeti Hanım'ın burada olduğu bilgisini verirken Fatma Hanım Esra Erol'a teşekkür etti. Emeti Hanım stüdyoya geldi. Fatma Hanım, kızına iyi ki geldin, Esra Hanım sana yardım edecek, bana nasıl anlattıysan ne yaşadığını anlat dedi ve ağladı. Fatma Hanım, kızının kendi kafasının dikine giden birisi olduğunu söylerken Emeti Hanım, şu an otelde kaldığını, 4 ayda ev de tuttuğunu, Aysel Hanım'ın yanında da kaldığını belirtti. Tevrat Bey stüdyoya geldi. Tevrat Bey 12 yıldır evli olduğunu söylerken Esra Erol 12 yıl aynı yastığa baş koyduğun insanın bir anda yabancıya dönüştüğünü dile getirdi, Sevim Hanım gözyaşlarına boğuldu. Esra Erol, programda gördüğü birçok kişiden Sevim Hanım'ın farklı olduğunu belirtti. Sevim Hanım evli kalmak istemediğini söylerken Tevrat Bey de istemediğini, çocuklarını görmek istediğini, geri kalan özel eşyaların alınmasını istedi. Ali Bey, artık kızının kendi evladı olmadığını, Tevrat Bey'in 2-3 tane suçu olduğunu söyledi. İzmir'de evleneceği kişinin yanında olduğunu söyleyen Hafize Hanım, çocuklarının da Facebook'tan görüştüğünü bildiklerini, çocuklar anneyi yönetmeye çalışıyorsa ve anne de bunu istemiyorsa evlatların anneyi anlayamadığını söyledi. Hafize Hanım, anne bu kadar değerliyse çocuklarının neden kendisinden vekalet istediğini, çocuklarının para mı istediğini vekalet mi istediğini sordu. Selma Hanım, Cuma günü katılamadığını, izleyenlerinden özür diledi ve hasta olduğunu, hafta sonu maçta olduğunu, üşüttüğünü dile getirdi. Muzaffer Bey, kim ne konuşursa konuşsun bugün kendisini sinirlendiremeyeceğini, bugün buraya kendisinin gelmek istediğini, 81 ildeki bayanlardan, seyircilerden özür diledi. Esra Erol, Cuma günü Mersin'den avukat aradığını, Songül Hanım'a yardımcı olacağını söylediğini aktardı. Muzaffer Bey, eşine her zaman kıymet verdiğini, Cuma günü sosyal hizmetlerin geldiğini, tüm arkadaşların "Muzaffer Bey çok güzel bakıyordu eşine" dediğini, eşini hiçbir zaman dışlamadığını söyledi. Muzaffer Bey eşine çok geçmiş olsun dedi ve iyi olup el ele tutuşup gitmek istediklerini dile getirdi. Muzaffer Bey bir daha öyle şeyler yapmayacağını söyledi.



Esra Erol 22 Aralık Çarşamba izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.



 

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.