Esra Erol'da 23 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

Esra Erol'da 23 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da yeni bir güne daha merhaba diyor. Ödül üzerine ödül alan ve rakiplerini adeta sollayan başarılı yapımda yaşanılacaklar da merak konusu. Ele alınacak tüm dosyalar için Esra Erol ve ekibi yine tüm gücü ile çalışacak. Esra Erol'da 23 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde.

Haftanın beş günü boyunca ATV ekranlarında yerini alan Esra Erol'da yeni haftasında üçüncü günle seyircilerin karşısına çıkıyor. Son olarak Muzaffer Döner dosyası ile Türkiye gündemine oturan programda bugün de yine birçok dosya işlenerek mutlu haberler verilmeye çalışacak. Başarılı sunucu Esra Erol milyonların önünde önemli ve kritik sorularla konuların üzerine gidecek. Avukat Hülya Kuran da yargı konusundaki bilgilerini ortaya koyacak. Tarafların açıklamaları ile zaman zaman gerilim dolu anlar da yaşanacak. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Esra Erol'da 23 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Esra Erol, Ogün Patan’ın Kocaeli’den katıldığını, 5 Aralık’ta eşinin terk ettiğini söyledi. Ogün Bey, Eşi Berivan Hanım ile 3 yıl sevgili 2 yıldır da evli olduklarını, çocuklarının da olduğunu ama aralarına sosyal medyanın girdiğini, 3 ayda her şeyin bittiğini, eşinin kandırıldığını zira 5 buçuk aylık kızını eşinin bırakacağını düşünmediğini söyledi. Son 3 ayda eşinin çok fazla sosyal medyaya girdiğini dile getirdi.Esra Erol, Berivan Hanım’a ulaşıldığını açıkladı.Berivan Hanım kayıp olmadığını, zaten şu anda da işten çıktığını, ailesinin kendisine istediği zaman ulaştığını, eşinin de ulaştığını, oraya ne amaçla çıktığının farkında olmadığını söyledi.İbrahim Bey, üvey ailesi ile beraber tertemiz bir sayfa açtıklarını, annesinin de bu sayfa içerisinde olmasını, buraya kendisini büyüten ailenin gönderdiğini söyledi. Esra Erol, Zekiye Lütfi Can çiftinin büyüten aile olduğunu söylerken İbrahim Bey bu zamana kadar biz büyüttük neden anneni arıyorsun derler diye korktuğunu ama onların git anneni gör dediğini aktardı. Esra Erol, Nurcan Hanım’ın bulunduğunu açıkladı.İbrahim Bey, annesine çok merak ettiğini, aç mı açıkta mı diye merak ettiğini, bir tek abisi Fuat’ı bulduğunu söyledi.Ethem Bey eşinden özür dileyerek, 15 günün kendisine 1 buçuk sene gibi geldiğini, ekranın da geniş olduğunu ondan tanıyamadığını söyledi ve olmuş ile ölmüşün çaresi olmadığını, 15 gündür kendisini yediğini, o an yaşayacağı varmış diye düşündüğünü, Allah’tan tek dileğinin eşinin, çocukların, kendisinin sağlığının yerinde olması olduğunu dile getirdi. Ethem Bey imtihan dünyası olduğunu, bu şekilde sınandığını, yine de şükür ettiğini, memleketin de ortada olduğunu, ülkelerin dünyaların battığını, kendisinin de battığını, çok olmadığını, Allah’ın devlete zeval vermemesini, kendi parası olmasa da ülkenin parası olmasını istedi. Hasan Bey, kızı ile anası yüzünden görüşmediğini, bir ana anaysa eğer ve çocuk çıkıp annesini rezil edemeyeceğini söyledi. Avukat Hülya Hanım, 18 yaşına kadar bir çocuğun sorumluluğun annede olduğunu söyledi. Hafize Hanım çocukları bırakmadığını söylerken Esra Erol yayına çağırdı



Esra Erol 23 Aralık Perşembe izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.



 

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.