Esra Erol'da 26 Ekim Salı tek parça tekrar yayın izle | Bugün neler oldu?

Esra Erol'da 26 Ekim Salı tek parça tekrar yayın izle | Bugün neler oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden ve reyting sıralamasının da zirvesine oynayan Esra Erol'da yeni gününe başlıyor. Tevrat konusunun ele alındığı ve ülke gündemine oturduğu bölüm sonrasında yine izleyicilerin karşısına çıkacak yapım ilgiyle seyredilecek. Esra Erol'da 26 Ekim Salı tek parça tekrar yayın izle haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da yeni bir haftanın daha sonuna geldi. Başarılı sunucu Esra Erol'un hafta başından bu yana işlediği dosyaların ilgiyle takip edildiği canlı yayın için milyonlar yine televizyon başına kilitlenecek. Musa Bey'in eşinin evden gitmesi sebebiyle çıktığı stüdyoda söyledikleri sonrası araştırılmaya başlanan gerçekler, Selim Bey'in iddiaları, Murat ve Ayşe'nin yüzleşmesi ve daha çok fazlası yine seyircilerin karşısında olacak. Esra Erol'da 26 Ekim Salı tek parça tekrar yayın izle alternatifleri haberimizde.


 

Dün neler oldu?

Esra Erol, Ordu’dan gelen Muammer Cambaz ve kızı Havva Hanım’ın yayında olacağını, Havva Hanım’ın eşinin kız kardeşini kaçırdığını söyledi. Muammer Bey ve kızı Havva Hanım stüdyoya geldi. Kastamonu’dan gelen Dursun Bey, 10 yıldır Şerife isimli eşi ile evli olduğunu, 3 çocuğu olduğunu söyleyip 14 Haziran’da da eşinin ortanca çocuğunun üzerine çıkıp çiğnediğini, kendisinin uyardığını, yani eşinin çocuğa şiddet uyguladığını, eşine kızdığını ama şiddet uygulamadığını, eşinin jandarmayı aradığını, karakolluk olduklarını anlattı. Kilis’ten gelen Mihriban Hanım ve Mehmet Bey 26 yaşındaki kızları Dilber Sürücü için geldiklerini söyledikten sonra ekranda Dilber Hanım’ın fotoğrafı yansıtıldığı için kalkıp ekrana sarıldılar ve kızlarının gelmesi için çağrıda bulundu. Hatice Hanım ciğerinin parçalandığını, eşinin iki dişi ile yemek yiyemediğini, oğlunun hiç mi düşünmediğini sordu. Emrullah Bey, ailesine kendisini anlattığını ama anlamadıklarını, eşine sonuna kadar güvendiğini, kendisine yanlış bir şey yapacağına inanmadığını dile getirdi. Esra Erol, çiftimizin Cuma günü bir noktada uzlaşmayı başardıklarını, boşanma konusunda ortak karar alındığını, ikisinin de anne baba olduğunun geldiğini belirtti. Hüseyin Bey, eşinin Hasan isimli kişi ile geleceğinin olmadığını anlattığını, Esra Erol’a da teşekkür etti. Hüseyin Bey, Hasan Bey’in yanlış bir insan olduğunu öğrendiğini, eşinin de bunu fark ettiğini söyledi. Ayşe Hanım hafta sonu biraz iyi biraz kötü, biraz ufak tefek şeylerden tartışma yaşadıklarını ama uzlaşmalı ve anlaşmalı bir şekilde bittiğini belirtti.


 

Esra Erol 26 Ekim Salı Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.