Esra Erol'da 29 Eylül Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle | Esra Erol 29 Eylül izle

Esra Erol'da 29 Eylül Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle | Esra Erol 29 Eylül izle
Esra Erol'un kendi adını taşıyan ve hafta içi günlerinde ekranlardaki yerini alan programda gerçek hikayeler işlenmeye devam ediliyor. Birbirinden çarpıcı konuların gündeme geldiği yayın yine ilgiyle izlenecek. Esra Erol'da 29 Eylül Çarçaşmba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Esra Erol 29 Eylül Çarşamba günü de yine karşınızda. ATV'nin Müge Anlı'dan sonra ikindi kuşağında yer verdiği reality programını sunan Esra Erol, ekibiyle birlikte yine görev başında. Kayıpları bulmak, aileleri bir araya getirmek ve suçlular için gerekeni yapmak adına yine yerini alacak olan güzel sunucu için binler televizyon karşısına kilitlenecek. Akıl almaz iddialar, kan donduran suçlamalar...Son bölümde Esra Erol’da neler yaşandı? Hanife Hanım, 1 yıldır kayıp olduğunu, 2015 yılında evlendiği eşinden başkasına kaçtığını, bir kızı olduğunu onu göremediğini, ne yaptığını merak ettiğini ve eşi Mustafa Yılmaz’dan boşanmak istediğini, bir de dini nikahı eşi Aydın Bey ile evlenmek istediğini söyledi. Hanife Hanım, Aydın Bey’e Facebook’tan yazdığını, ben evliyim dediğini, onun da tamam dediğini ve öyle konuştuklarını, Aydın Bey ile arasında 26 yaş fark olduğunu, sonra da gezmeye gidiyorum diye evden çıkıp Aydın Bey’e kaçtığını, onunla yaşamaya başladığını ifade etti. Esra Erol, 1,5 yaşındaki kız Nisanur’un 2 Kasım 2020 tarihinde vefat ettiğini açıkladı. Hanife Hanım gözyaşlarına boğuldu. Esra Erol, Hanife Hanım’ın Eylül 2020 tarihinde evden ayrıldığını yani çocuğun 2 ay sonra vefat ettiğini söyledi. Turan Bey, Sevgihan Hanım’ı dolandırmadığını, öyle olsa bankadan çekilen paranın belli olacağını, oradan gidip araştırılabileceğini söyledikten sonra Sevgihan Hanım ile İzmir otogarında tanıştığını, yağ taşıdığını yani yardım ettiğini, 10 dakika sohbet ettiklerini söyledi. Turan Bey, Sevgihan Hanım’ın 2 çocuğu tarafından şiddet gördüğünü, omurga kemiğinin kırıldığını, hastanede başında beklediğini anlatınca Sevgihan Hanım, kabul ederek çocuklarının kendisini dövdüğünü, “Neden babamızı bıraktın” dediğini, 7-8 ay önce olduğunu belirtti. Esra Erol, Rukiye Hanım’ın gelmediğini ama Muharrem Bey ve Mahizer Hanım’ın geldiğini söyledi. Mahizer Hanım ve Muharrem Bey stüdyoya geldi. Mahizer Hanım bu evlilikte 5 defa aldatıldığını, defalarca da şiddet gördüğünü, bunların çocukların gözü önünde olduğunu iddia etti. Muharrem Bey, çocukların velayetini anneye verecek gibi bir durum olmadığını, anlaşmalı olarak çocukları almak istediğini ama hiçbir annenin çocuklarından vazgeçmeyeceğini, eşinin de çocuklarından vazgeçmeyeceğini dile getirdi. Esra Erol, bir annenin kapıyı çalması ile beraberinde 4 kadının hayat hikayesine değinildiğini söyledi. Ahmet Bey, dün çocukların yurda bırakılmasına üzüldüğünü, çocukların babası olduğunu kendisi dahil çok kişinin bildiğini, çocukların yurt yerine kendi yanlarında olmasını istediğini dile getirdi.



Esra Erol 29 Eylül Çarşamba Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

Esra Erol Tekrar İzle - 29 Eylül Çarşamba

İşte, okulda veya dışarda olan izleyiciler için Esra Erol'da programını tekrar izleme seçeneği de mevcut. Bunun için birçok platform bulunmaktadır. ATV ve programın Youtube kanalı ile birlikte Digiturk, D-Smart gibi pek çok yayın ağı da Esra Erol'dayı yayınlamakla birlikte geri sar özelliği ile tüm yayını izleme şansı vermektedir. Ayrıca www.atv.com.tr üzerinden de izleyebilirsiniz.


Esra Erol kimdir? Evli mi nereli kaç yaşında

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu.

5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.


Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.

İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı.

2010 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı kadınların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti. Programında engelli vatandaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000‘in üstünde akülü sandalye dağıttı.

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.


Kariyer :
Siemens Mobile Kuşak - Sunucu (Teknoloji TV) 2003
Turkuaz (Kanal D) 2005 - 2007
Dest-i İzdivaç: (Flash TV) 2007
Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) 2008
Esra Erol'la (Fox TV) 2013 - 2014
Esra Erol'da (ATV) 2015 - 2017


Oyunculuk deneyimi :
Kalp Gözü - TV Dizisi (Kanal 7) 2004
Başkan (TV Filmi) 2005
Tuzak (Banu) - TV Dizisi 2005
Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) - Sinema Filmi 2009
Kamerayla İzdivaç - Sİnema Filmi 2010

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.