Esra Erol'da 3 Aralık Cuma ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle | Canlı izle linki

Esra Erol'da 3 Aralık Cuma ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle | Canlı izle linki
Haftanın beş günü ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. İşlediği konularla Türkiye gündemine damga vuran yapım son olarak Melike'nin ailesine kavuşmasıyla adından söz ettirmeyi bir kez daha başarmıştı. Bugün ise hafta finali yapılacak. Gözler işlenecek diğer konularda. Esra Erol'da 3 Aralık Cuma ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Başarısını aldığı ödüllerle katlamayı sürdüren Esra Erol'da haftanın son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Başarılı sunucu Esra Erol'un olayların üzerine kararlılıkla gittiği canlı yayınlar bugün de ilgiyle seyredilecek. Her anı yeni gelişmelere gebe programda Fatma Ecevet konusu işlenmeye devam edilecek. Bugün Esra Erol’da neler yaşandı? Hepsi ve daha fazlası Esra Erol'da programında.



Esra Erol'da son bölümde neler oldu?

Esra Erol, 22 yaşındaki Burcu Altuntaş’ı annesine kavuşturdu. İstanbul’da yaşayan Burcu Altuntaş, 22 yıldır hiç görmediği annesini bulmak için Esra Erol’dan yardım istedi. En son 1 yaşında gördüğü annesini görmek istediğini ifade eden Burcu “Anneme kırgın değilim. Hesap sormayacağım.” dedi. 22 yıldır annesi Hatice’den hiç bir haber alamayan genç kıza dakikalar sonra müjdeli haber Esra Erol’dan geldi. Burcu’nun hiç görmediği annesi Hatice Hanım’ı Esra Erol kısa süre içinde buldu.  Stüdyodaki kavuşma görülmeye değerdi. Anne ve kızı dakikalarca sarılarak hasret giderdi.  Burcu “Her zaman yanımda olmasını istediğim insan, tek kelimeyle herşeyim. Anne kokusu çok başkaymış” diyerek izleyenleri gözyaşlarına boğdu.



Esra Erol 3 Aralık Cuma izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.