Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki
Türkiye'nin en çok seyredilen öğle sonrası reality programı Esra Erol'da yeni haftasına merhaba diyor. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi bugün de ele alacağı dosyalarla birlikte herkesi televizyon başına kilitleyecek. Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yeni haftasıyla televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaları Türkiye gündemine taşıyan başarılı sunucu Esra Erol yine adından söz ettirecek. Reyting sıralamasında da önemli oranlar yakalayan canlı yayın bugün de ilgiyle seyredilecek. Herkesin ağzını açık bırakan olaylar ve detaylar seyircilere aktarılacak. Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazarak konular hakkındaki bildiklerinizi değerlendirebilirsiniz.



Oyundan tanıştığı kişiye kaçtı!

Cuma günü yayınlanan son bölümde Ferhat Asıcıoğlu, internette tanıştığı kişinin yanına kaçan eşi Esma Asıcıoğlu için stüdyoya gelmişti. 23 Kasım'da evden çocuğunu alarak bavulla birlikte giden eşine, kaçmadan bir hafta önce sıfır telefon geldiğini ifade eden Ferhat Bey, önce kız arkadaşından geldiğini sonra ise Ali adındaki bir Irak vatandaşının hediyesi olduğunu söylediğini anlattı. Oyundan tanıştığı Ahmet'in yanına kaçan eşinden boşanmak istediğini dile getirdi. Kayınpederi Recep Bey ise, 4 yılda damadının kaç gün çalıştığını sordu.


 

Fatma, kocası ve kayınvalidesi yüzleşti

5 çocuğuyla birlikte eşi tarafından sokakta bırakıldığını söyleyen Fatma Ecevet, eşi İbrahim ve kayınvalidesiyle yüzleşti. Zaman zaman tansiyonun yükslediği yayında taraflar birbirlerine sert ifadeler kullandı. 


 

Esra Erol 6 Aralık Pazartesi izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.