Esra Erol'da Ali Biryan kimdir? İlknur Biryan Eşref Temur'a kaçtı!

Esra Erol'da Ali Biryan kimdir? İlknur Biryan Eşref Temur'a kaçtı!
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da yepyeni haftasıyla ekranlardaki yerini aldı. Seyircilerin karşısına çıkan ve olayları çözebilmek adına programı başlatan Esra Erol ve ekibinin ilk konuğu Ali Biryan oldu. Peki, Esra Erol'da Ali Biryan kimdir? Eşi neden kaçtı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin öğle sonrası saatlerinde en çok izlenen programlarından biri olan ve ana habet bültenine kadar büyük bir çaba ile Türkiye'nin yüreğine dokunan dosyaları işlemeye devam eden Esra Erol'da programı bugün de seyircilerinin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi, haftanın ilk bölümünde Ali Biryan'ı ağırladı. Eşinin evi terk etmesi sebebiyle programa gelen acılı eş, karısının dönmesini istedi. Peki, Esra Erol'da Ali Biryan kimdir?  İlknur Biryan Eşref Temur'a mı kaçtı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Ali Biryan kimdir?

Samsun'dan programa katılan ve evden kaçan eşinin dönmesini isteyen Ali Bey, özür dilediğini ve onu çok sevdiğini anlattı. 7 çocuğu bulunan Ali Bey olayın yaşandığı günleri Esra Erol ile paylaşarak 24 Mayıs'ta kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. 


Esra Erol'da Ali Biryan


 

Esra Erol'da İlknur Biryan kimdir?

Eşi Ali Biryan'ın aradığı İlknur Biryan, annesine iğne vurmak için gitti ve eşine son kez sarıldıktan sonra kendisinden haber alınamıyor. Her sabah kendisine kahve yaptığını ve yine aynı şekilde bir sabaha uyandıklarını anlatan Ali Bey, eşinin dönmesini istedi. Son olarak evlerini değiştirmek istediği eşinin talebine olumlu yanıt veremeyen Ali Bey özür diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.