Esra Erol'da Arif kimdir? Eşi Neriman ile eski eşi Semra Beyazıt'ı arıyor

Esra Erol'da Arif kimdir? Eşi Neriman ile eski eşi Semra Beyazıt'ı arıyor
ATV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Esra Erol'da yeni bir günle daha televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden önemli konuları ele alan çarpıcı dosyaların işlendiği ve çözüme kavuşturulması konusunda emek sarf edildiği programda yine herkesin ağzını açık bırakacak ifadeler kullanılacak. Günün ilk konuğu ise Arif Bey oldu. Eski eşinin eşi tarafından suçlandığını söyledi. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Esra Erol'da Arif ve Semra kimdir? kimdi

Televizyon ekranlarının en uzun süreli realty programlardan biri olan Esra Erol'da yeni haftanın ikinci gününde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Başarılı sunucu Esra Erol'un ekibiyle birlikte ele alacağı olayları çözüme kavuşturma konusundaki gayreti ilgiyle izlenecek. Sosyal yardımlarla da adından söz ettiren programda yine birbirinden çarpıcı dosyalar işlenecek. Her an yeni gelişmelerin yaşanabileceği canlı yayının ilk konuğu ise Arif oldu ve Erol'dan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Arif ve Neriman kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Esra Erol'da Arif kimdir?

Bugün yayınlanan bölümü ile ekranlardaki yerini alan Arif Bey, eşini de yanına aldı ve eski eşinin kaybolduğunu anlattı. Bunun üzerine Semra Hanım'ın eşinin kendisini suçladığını söyleyip Esra Erol'dan yardım istedi. Kızının annesini bulmak isteyen Arif Bey, mutlu haber verebilmek için geldiğini söyledi. Kendisine annesini soran kızına nerede olduğunu söyleyebilmek adına Esra Erol'dan yardım istedi. Semra Hanım'ın Tekirdağ Muratlı'da yaşadığı ve 12 Temmuz'dan bu yana haber alınamadığı öğrenildi.


esra erol'da semra beyazıt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.