Esra Erol'da Aynur Gültekin kimdir? Eşi Tuncer Gültekin, Ayşegül Ersoy ile birlikte!

Esra Erol'da Aynur Gültekin kimdir? Eşi Tuncer Gültekin, Ayşegül Ersoy ile birlikte!
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Esra Erol'da yeni haftasına bugün başladı. Pazartesi günü ilk konuk olarak stüdyoya gelen isim Aynur Hanım oldu ve güzel sunucudan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Aynur kimdir? Eşi Tuncer Ayşegül Ersoy ile birlikte mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Esra Erol'da yeni haftasına meraba diyor. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan ve konuklarıyla gündeme damga vuran programın ilk konuğu Aynur Gültekin oldu. Genç kadın eşinin ihaneti sebebiyle boşanmak istediğini söyledi ve canlı yayında dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Aynur Gültekin kimdir? Eşi Tuncer Gültekin, Ayşegül Ersoy ile birlikte mi? Detaylar haberimizde.



Aynur Gültekin kimdir?

Esra Erol'un; "Tüm bu olanlar beni buluyor. Aynur Hanım buraya geliyor. Eşinin ihaneti sebebiyle boşanmak istiyor. Bundan önce de eşi başvıuruyor ve kendisine iftira edildiğini söyleyerek boşanmak istemediğini söylyüor" sözleriyle yayın açıldı. Aynur Gültekin canlı yayında milyonların karşısına çıkıp yaşadıkalrını açıkladı.


Aynur Gültekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.