Esra Erol'da Ayşe Gümüş ve oğlu Mustafa Aslan kimdir? Handan Aslan yasak ilişki mi yaşıyor?

Esra Erol'da Ayşe Gümüş ve oğlu Mustafa Aslan kimdir? Handan Aslan yasak ilişki mi yaşıyor?
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla ekranlardaki yerini almayı sürdüren programda bugün ilk konuk Ayşe Gümüş olarak açıklandı. Yaşlı kadın oğlu Mustafa ile birlikte yayına geldi. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Esra Erol'da Ayşe Gümüş ve oğlu Mustafa kimdir? Handan yasak ilişki mi yaşıyor? Detaylar haberimizde.

ATV'nin sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da birbirinden ilginç konuları işlemeyi sürdürüyor. Bu haftanın dördüncü günündeki ilk konuk olarak Ayşe Hanım geldi ve yanında da Mustafa'yı getirdi. Oğlunun eşi olan Handan hakkında yardım isteyen acılı kayınvalide, torununa kavuşmak, Mustafa ise boşanmak istediğini dile getirdi. Peki, Esra Erol'da Ayşe Gümüş ve oğlu Mustafa kimdir? Handan yasak ilişki mi yaşıyor? Detaylar haberimizde.



Esra Erol'da Ayşe Gümüş kimdir?

Bugün ekranlardaki yerini alan Esra Erol'da programına katılan Ayşe Gümüş, 4 aydır torununu göremediğini dile getirdi. Gelininin beş kişiyle yazıştığını ifade ede  Ayşe Hanım, Handan'ın çocuğunu da 1 yaşında aldığını ve şu anda 12 yaşında olduğunu söyledi.

esra erol'da Mustafa Aslan ve Handan Aslan

 

Mustafa Aslan ve Handan Aslan kimdir?

Daha önce de bir evlilik yapan Handan Aslan, eşi ile 30 Temmuz'da yaşadığı kavgadan 2 gün sonra kayıplara karıştı. Mustafa Bey ise evinden çekip giden ve ihanet şüphesi ile yakaladığı eşinden boşanmak istiyor. Handan'ın çocuğuna bakmaması halinde onu istediğini de söyledi. Eşinin telefonuna gelen mesajla başlayan şüphelerin ardı kesilmedi ve bu güne kadar gelindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.