Esra Erol'da Aysel Gedik kimdir? Babası İsmail Gedik ve nişanlısı Önder Geyik onu arıyor

Esra Erol'da Aysel Gedik kimdir? Babası İsmail Gedik ve nişanlısı Önder Geyik onu arıyor
Esra Erol'un sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitlediği Esra Erol'da yeni haftasını noktalıyor. İsmail Gedik, kızı Aysel'in nikaha 2 gün kala ortadan kayboluyor ve kendisindenn haber yok. Peki, Esra Erol'da Aysel Gedik kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da yeni haftasının son böllümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları ele almayı sürdüren yapımda yine Esra Erol konuklarının umudu olabilmek adına her şeyi yapacak. Haftanın son bölümünde İsmil Gedik kızı, Önder Geyik ise nişanlısı Aysel Gedik için stüdyoya geldi. Peki, Esra Erol'da Aysel Gedik kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Aysel Gedik kimdir?

Babasının ve nişanlısının katılımı ile Esra Erol'dan bulunmasını istediği Aysel Gedik, 20 yaşında. 16 Aralık'ta evlenecekti ancak nikaha 2 gün kala 5 TL alarak akşam saatlerinde ortadan kayboldu. 6 aydır tanıştığı Önder ile 3-4 aydır da nişanlı. Yeni nişanlanan genç kadının son anları ve bugüne kadar yaşanılanlar programda ele alındı. Nişanlısı çok kıskanç olmadığını açıkladı. Esra Erol da duyuruda bulunarak bilenlerin aramasını istedi. 


esra erol'da aysel gedik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.