Esra Erol'da Ayten (Aytan) Korkmaz kimdir? 22 yaş küçük eşi Mustafa Korkmaz evden kaçtı!

Esra Erol'da Ayten (Aytan) Korkmaz kimdir? 22 yaş küçük eşi Mustafa Korkmaz evden kaçtı!
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da haftanın son bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden çarpıcı dosyaları ile izleyenlerin karşısına çıkan canlı yayının ilk konuğu ise Ayten Hanım oldu. Eşi Mustafa'nın eve dönmesini isteyen yaşlı kadın, stüdyoya gelir gelmez de göz yaşlarına boğuldu. Esra Erol'da Ayten (Aytan) Korkmaz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'nin ilgiyle izlenen reality programı Esra Erol'da bugün yepyeni bir haftasını daha tamamlıyor. Çarpıcı dosyaları ve gündeme damga vuran konularıyla adından söz ettirmeyi başaran yapımda yaşanacaklar merak konusuydu. Günün ilk konuğu ise Ayten Korkmaz oldu. Yaşlı kadın eşinin 3 senedir ortada olmadığını ve onu çok sevdiğini belirterek yardım istedi. Esra Erol da dosyayı açtı. Esra Erol'da Ayten (Aytan) Korkmaz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da Ayten Korkmaz kimdir?

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programının yeni konuğu olan Ayten Hanım; "Kocam Mustafa ortadan kayboldu. Onu çok seviyorum. Ne olur eve dönsün. Her gün ölüyorum. 4 sene evli kaldık. 3 yıldır da ortada yok. 27 yıllık evliliğimi Mustafa için bitirdim. Bir kadına gittiğini ve beni de nikahına çağırdı. Termos açarken benimle evleneceğini söyledi. Sonra evliliğimi bitirdim." dedi.


esra erol'da ayten

Mustafa Korkmaz kimdir?

Ayten Korkmaz ile tanıştığı gün onu evine çağıran ve onunla yemek yiyip çay içen Mustafa Korkmaz bir aydır kendisini gözetlediğini söyledi. Ayten Hanım'a 'Leylam' dediği öğrenilen Mustafa Bey'in yaşı da tartışma konusu oldu. Fotoğrafında yaşı sorulan Mustafa Bey için 50-60 cevabı veren Mustafa Korkmaz'ın 1982 doğumlu olduğu açıklandı. Herkesi şoke eden bu gelişme sonrası herkesin ağzı açık kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.