Esra Erol'da Cemal Savaş kimdir? Eşi Sibel Savaş hamileyken Mehmet Ali'ye kaçtı

Esra Erol'da Cemal Savaş kimdir? Eşi Sibel Savaş hamileyken Mehmet Ali'ye kaçtı
ATV ekranlarının ilgiyle seyredilen programı Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele almayı sürdüren yapımda bugünün ilk konuğu Cemal Savaş oldu ve ardından eşinin evden kaçtığını söyledi. Esra Erol araştırmaya başladı. Peki, Esra Erol'da Cemal Savaş ve eşi Sibel Savaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da programı bir kez daha evden kaçan bir kadını aramak adına dosysını açtı. Başarılı sunucu Esra Erol, ağırladığı Cemal'in derdini dinledi. 21 yaşındaki Cemal, eşi Sibel'in hamile halde iken evden kaçtığını söyledi. İzleyenlerin ağızlarının açık kaldığı anlarda Esra Erol da dosyayı açarak işlemeye başaldı. Peki, Esra Erol'da Cemal Savaş kimdir? Eşi Sibel Savaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Cemal Savaş ve Sibel Savaş kimdir?

Bugün yayınlanan bölümde Esra Erol'un karşısına çıkan Cemal Savaş, 4 senedir evli olduğunu ve hastalığı sebebiyle eşi ile ilgilendiğini söyledi. Mehmet Ali Karaba'ya 5 aylık hamile iken 23 Kasım'da kaçan eşini bulabilmek adına stüdyoya geldi.


 

Esra Erol'da Mehmet Ali Karaba kimdir?

Sibel Savaş'ın yanına gitiği Mehmet Ali Karaba hakkında konuşan Cemal, eşi Sibel'in arkadaşının çocukluk aşkına kaçtığını söyledi.


Esra Erol'da Cemal Savaş ve Sibel Savaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.