Esra Erol'da Derya Cengiz sürpriz yumurta sebebiyle eşi Serkan Cengiz ile tartıştı! Eşi evi terk etti!

Esra Erol'da Derya Cengiz sürpriz yumurta sebebiyle eşi Serkan Cengiz ile tartıştı! Eşi evi terk etti!
Esra Erol'da 25 Haziran Cuıma günü yayınlanan son bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Sezon finali ile ekranlara gelen programda işlenecek konular da sabırsızlıkla bekleniyordu. İlk konuk Derya Cengiz oldu. Genç kadın, sürpriz yumurta sebebiyle eşinin evi terk ettiğini söyledi. Peki, Esra Erol'da Derya Cengiz ve Serkan Cengiz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Öğle saatlerini akşam ana haber bültenine bağlayan Esra Erol'da yepyeni bir bölümü ile daha izleyenleriyle buluştu. Yayınlandığı her gün işlendiği dosyaların yanısıra çözdüğü cinayetler, kavuşturduğu aileler ya da ortaya çıkardığı yasak ilişkileri gündeme damga vuran programda bugünün ilk konuğu Derya Cengiz'di. Bu sezonun 215. ve final bölümüyle yayınlanan canlı yayında konuşan Cengiz, sürpriz yumurta sebebiyle eşinin evi terk ettiğini ve kendisinden boşanmak istediğini söyledi. Peki, Esra Erol'da Derya Cengiz ve Serkan Cengiz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Derya Cengiz kimdir?

Bugün milyonların karşısına çıkan ve Esra Erol'dan yardım isteyene Derya Cengiz; "29 Mart'tan bu yana evde yok. Daha önce tartışma yaşadık. Sonuncusu sürpriz yumurta sebebi ile oldu. Oğluma jelatinli şeyler vermiyorum. Diş korkum var. Eşime de bunu söyledim ama dinlemedi. 19 yıllık evliliğimin ilk 10 yılı çok güzel, son 9 senesi ise berbat. Beni aldattığını da itiraf edip ne var benim kocam bunu yapıyor desen ne olur dediğini öne sürdü. Babamdan da eşimden de aldığım soyadı gururla taşıdım. Eşime soyadını iade etmek istiyorum. Çekişmeli olarak boşanacağız" ifadelerini kullandı.


 

Serkan Cengiz kimdir?

Programa canlı olarak bağlanan muhabir Caner, Serkan Cengiz'in yayına bağlanmak istemediğini, şiddet gördüğünü ve darp raporu olduğunu ifade etti. Ancak yayına çıkmadı. Derya Hanım da 'Bir kere sopa ile vurdum' yanıtını verdi.


Esra Erol'da Derya Cengiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum