Esra Erol'da Durkadın Kaçar kimdir? Eşi İbrahim Yeliz'e kaçtı

Esra Erol'da Durkadın Kaçar kimdir? Eşi İbrahim Yeliz'e kaçtı
Türkiye'nin en çok seyredilen öğle sonrası kuşağı programı Esra Erol'da yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden önemli konuları ele alan, çarpıcı dosyaları gündeme taşıyan ve son dakika bilgilerini aktarmayı sürdüren canlı yayınlarla birlikte Esra Erol yine ilgiyle takip edilecek. Günün ilk konuğu ise Durkadın oldu. Peki, Esra Erol'da Durkadın kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da yeni haftanın dördüncü günü başladı. Başarılı sunucu Esra Erol birçok konuyu işlediği günde ilk olarak Durkadın Kaçar'ı ağırladı. Kendisi eşinin Yeliz Hanım'a kaçması sebebiyle "Yalnız değilsiniz, çünkü Esra Erol var" sloganı ile herkese umut olmaya çalışan Erol'dan yardım istedi ve dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Durkadın Kaçar kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Durkadın Kaçar kimdir?

Bugün ekranlarda yerini alan Esra Erol'da programının ilk konuğu olarak milyonların önüne çıkan Durkadın Kaçar, eşi İbrahim'in Yeliz'e kaçtığını, beş yıldır büyük acılar çektiğini ve geçimini tek başına sağladığını anlattı. Bu sırada göz yaşları da döken acılı kadın, yüzde 78 engelli oğlu için de Esra Erol'dan yardım istedi. Evine de haciz geldiğini söyledi.


durkadın kaçar


 

İbrahim Kaçar kimdir?

Eşi Durkadın'ın kendisini aradığı İbrahim Kaçar, Yeliz Bozak'a kaçtı. Yeliz Bozak'ın Durkadın Hanım'a "Sana kocalık yaptırmadıysam daha da yaptırmayacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca İbrahim Bey eşine Yeliz Hanım'ı kuma olarak getirme teklifinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.