Esra Erol'da Elif Çalık kimdir? Sinan Özbek'in tehdidi ile evden kaçtı

Esra Erol'da Elif Çalık kimdir? Sinan Özbek'in tehdidi ile evden kaçtı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da haftanın ikinci gününde de izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol yine birçok önemli dosyayı ele alarak onları işlemeyi sürdürüyor. Birbirinden çarpıcı olayları Türkiye gündemine taşıyan Erol'un bugünkü konuklarından biri de Elif Çalık oldu. Peki, Esra Erol'da Elif Çalık kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının yeni haftadaki ikinci bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Günün ilk konuğu ise 17 yaşındaki Elif'in ailesiydi. İsmail ve Emine Çalık, kızlarının bulunması için stüdyoya geldi ve Esra Erol'dan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Elif Çalık kimdir?  Detaylar haberimizde yer alıyor.



Elif Çalık kimdir?

Programın 7 Eylül 2021 Salı günü yayınlanan bölüünde yayınlanan annesi ve babasının bulunması için milyonların önüne çıkan Elif Çalık 22 Temmuz'dan beri kayıp. Lise son sınıf öğrencisi ve üniversiteye hazırlanıyordu. Evin balkonundan kaçarak evi terk etti. Dolabına hedefinin öğretmenlik olduğunu yazdı.


Elif Çalık



 

Sinan Özbek kimdir?

İsmail ve Emine Çalık'ın programa iddia ile geldiği günde Elif Çalık'ı tehdit ettiği öne sürülen Sinan Özbek'in konudaki konumu ve olaya dahili konuşulmaya başlandı. Çalık ailesinin tanımadığı Sinan'ın, Elif'e ışıkları söndürttüğü ve balkondan atlamasını istediği iddia edildi. 6 Haziran'dan 22 Temmuz'a kadar geçen süreçte sosyal medyadan başladıkları birliktelik devam ediyordu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.