Esra Erol'da Elif Kocadağ kimdir? Sonnur Ayten Murat Kocadağ'a baskıyla velayet verdirtti!

Esra Erol'da Elif Kocadağ kimdir? Sonnur Ayten Murat Kocadağ'a baskıyla velayet verdirtti!
ATV'nin ilgiyle seyredilen programı Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuların ele alındığı canlı yayında günün ilk konuğu Elif Kocadağ oldu. 5 yaşındaki kızının velayetini annesinin baskısıyla verdiğini söyledi. Ardından dosya açıldı ve Esra Erol araştırmalarına başladı. Peki, Esra Erol'da Elif Kocadağ kimdir? Detaylar haberimizde.

ATV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yeni haftasıyla televizyondaki yerini aldı. Günün ilk konuğu ise Elif Kocadağ oldu. Murat Kocadağ ile evli olan genç kadın, annesinin aldığı para karşısında kendisine uygıladığı baskı sonucuyla çocuğunun velayetini verdiğini öne sürdü. Esra Erol da dosyayı açtı. Genç kadın kendisi ile ilgili araştırmalar da başladı. Peki, Esra Erol'da Elif Kocadağ kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Elif Kocadağ kimdir?

Programa başvurarak 5 yaşındaki kızının velayetini annesi Sonnur Ayten'in baskısıyla 25 bin lira karşılığında kocası Murat Kocadağ' a verdiğini söyleyen Elif Kocadağ, yaşadıklarını anlattı. Babasından sevgi görmediğini de dile getiren genç kadın, bir dönem kayınvalidesi ile yaşadığını da belirtti. Annesinin evlenmesini istemediğini ve sorumluluk alamadığını da kendisine defalarca söylediğini Esra Erol'a anlattı. Sevemediğini ve ısınamadığını da ekleyerek terk ettiğin, eşinin de boşanma davası açtığını vurguladı.


elif kocadağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.