Esra Erol'da Esra Gevrek kimdir? Erhan Gevrek, Cemile Kaya ve Melek Aslan ile yaşıyor!

Esra Erol'da Esra Gevrek kimdir? Erhan Gevrek, Cemile Kaya ve Melek Aslan ile yaşıyor!
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni haftasına ve 2022'ye merhaba diyor. Ele aldığı konuların yanı sıra işlediği dosyalar ve daha birçok olayla gündeme oturan Esra Erol'un bu haftaki ilk konuğu Esra Gevrek oldu ve kendisinden yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Esra Gevrek kimdir? Detaylar haberimizde.

Gündüz kuşağında rakiplerine, farklı formatlardaki yayılara ve prime timedaki birçok diziye fark atan Esra Erol'da 2022'ye merhaba dedi ve yeni haftanın ilk bölümü ekranlardaki yerini aldı. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla ilgiyle izlenen programın yeni bölümündeki ilk konuk ise Esra Gevrek oldu ve güzel sunucudan eşi konusunda yardım istedi. Peki, Esra Gevrek kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Esra Gevrek kimdir?

Bugün yayınlanan bölümde ekranlara çıkan Esra Gevrek 17 sene önce Erhan Gevrek ile evlendi. 3 çocuğu var. Hamilelik sürecinde öğrendiği ihanet sonrasında yaşadığı sorunlar kendisine hep daha fazla zarar olarak geri döndü. Af talebini defalarca kabul eden ancak küfür, hakaret ve şiddet gören genç kadın, vücudundaki izleri de gösterdi. Mersin'de yaşıyor. Eşi Erhan, Tiktok'taki aile fotoğrafını kaldırmasını isteyince şüpheler başladı ve kendisinin haklı çıktığını ifade etti. Cemile Kaya'nın dini nikahlı eşi olduklarını söylediğini anlattı. Melek Aslan'dan da çocuğu olduğunu dile getiren genç kadın, boşanmak istiyor. 


Esra Gevrek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.