Esra Erol'da Fatih Yavuz kimdir? Gülsem Yavuz nerede!

Esra Erol'da Fatih Yavuz kimdir? Gülsem Yavuz nerede!
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından Esra Erol'da yepyeni bir haftası ile daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları ele almaya devam eden başarılı sunucu, final haftasını Fatih Yavuz ile açtı. Fatih Bey'in eşi Gülsem Yavuz, altınları, kredi kartlarını ve iki çocuğunu da alıp evden kaçtı. Peki, Esra Erol'da Fatih kimdir? Gülsem Yavuz nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilerek izlenen programlarından biri olan ve Türkiye gündemine damga vurmayı başaran Esra Erol'da haftanın ilk bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Reyting zirvesine oynayan programda ele alınacak konular da merak konusuydu ve ilk konuk Fatih Yavuz olarak açıklandı. Eşinin geri dönmesini istediğini söyleyen Fatih Bey, Esra Erol'dan yardım talep etti. Başarılı sunucu da dosyayı açarak doneleri incelemeye başladı. Peki, Esra Erol'da Fatih Yavuz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Fatih Yavuz kimdir?

Bugün yayınlanan programa katılarak haftanın ilk konuğu olan Fatih Yavuz, annesi Gülbahar Hanım'ı da yanına alıp Esra Erol'ın yanına geldi. Eşinin evden gittiğini söyleyen Fatih Bey, yanına kredi kartları, altınları ve iki çocuklarını da aldığını anlattı. Kendisi Gaziantep'ten gelerek çözüm bulmak istiyor. Olayları anlatmaya başladığı andan itibaren ağlamaya başladı ve 18 günden beri kendisini aradığını dile getirdi.

Esra Erol'da Fatih Yavuz


 

Esra Erol'da Gülsem Yavuz nerede?

Eşi Fatih ile görücü usulü ile evlenen Gülsem Yavuz, 4 ve 9 yaşında iki çocuk annesi. Hakkında kayıp bildiriminde bulunulan Gülsem Yavuz için eşi herhangi bir şiddetin söz konusu olmadığını anlattı. Ancak uzun süre önce tartışma yaşandığını söyledi. Evliliklerinin de süper olduğunu ifade etti. Annesinin, Fatih Bey'e "Artık o gelmez" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.