Esra Erol'da Fatma Ecevet kimdir? Eşi İbrahim Ecevet, Güldane Memiş ile yasak aşk yaşıyor

Esra Erol'da Fatma Ecevet kimdir? Eşi İbrahim Ecevet, Güldane Memiş ile yasak aşk yaşıyor
ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da yeni ayın ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Aralık ayının ilk konuğu olarak stüdyoya gelerek yardım isteyen isteyen isim Fatma olarak açıklandı. Kocası İbrahim Ecevet'in Güldane Memiş ile birlikte olduğunu ve kendisi ile 5 çocuğunu terk ettiğini söyleyen genç kadın yardım istedi ve dosya açıldı. Esra Erol'da Fatma Ecevet kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen günlük programı Esra Erol'da yeni bölümüyle ATV'deki yerini aldı. İşlediği konularla Türkiye gündemine damga vuran yapımda bugün ilk olarak Fatma Ecevet stüdyoya gelerek yardım istedi. Eşinden yana dertli olan ve kendisini aldattığını söyleyen Fatma Hanım, Esra Erol'dan yardım istedi. Ardından da dosya açılarak işlenmeye başladı. Esra Erol'da Fatma Ecevet kimdir? Detaylar haberimizde. 



Fatma Ecevet kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölüme katılan Fatma Ecevet Aydın Merkez'den geldi. 2020'nin Şubat ayında 10 dakikalığına gittiği eve başka bir kadınla döndüğünü ve ailesinin de onu kabul ettiğini göz yaşları ile anlattı. İhanetin yanı sıra şiddet de uyguladığını söyleyen en büyüğü 11 yaşındaki 5 çocuk annesi Ecevet, eşinin Güldane Memiş ile birlikte olduğunu söyledi. Odunlukta dahi yaşadığını, babası ve devlet sayesinde ayakta kaldığını dile getirdi.

fatma ecevet
 

İbrahim Ecevet ve Güldane Memiş kimdir?

Fatma Ecevet'in Esra Erol'da programına çıkmasının ardından gözler bu ikiliye çevrildi. Ağlayarak hayatlarına girdiğini anlattığı Güldane Hanım için "Bu kadın bizi mahvetti" ifadelerini kullandı. İbrahim Ecevet de eşini ve 5 çocuğunu sokakta bıraktı. Yasaklı madde sattıkları ve içtikleri öne sürüldü.


fatma ecevet güldane memiş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.