Esra Erol'da Fatma Mantar kimdir? Ali Mantaş karısını ve çocuğunu sokağa attı!

Esra Erol'da Fatma Mantar kimdir? Ali Mantaş karısını ve çocuğunu sokağa attı!
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı olmayı sürdüren Esra Erol'da haftanın son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele alan Esra Erol, son gündeki ilk konuğunu ağırladı ve Fatma Mantar, eşi Ali Mantaş tarafından çocuğu ile sokağa atıldığını söyledi. Peki, Esra Erol'da Fatma Mantar kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı olmayı sürdüren Esra Erol'da haftanın son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele alan Esra Erol, son gündeki ilk konuğunu ağırladı ve Fatma Mantar, eşi Ali Mantaş tarafından çocuğu ile sokağa atıldığını söyledi. Başarılı sunucu da dosyayı açtı. Peki, Esra Erol'da Fatma Mantar kimdir? Detaylar haberimizde.



Esra Erol'da Fatma kimdir?

Bugün yayınlanan bölümde ilk konuk olarak milyonların karşısına çıkan Fatma Mantar İstanbul'dan programa katıldı. 23 yaşında olan genç kadının eşi Ali Mantaş evlendikten 2 hafta sonra yağmalama suçundan cezaevine girdi. Aradan geçen 1.5 yılın ardından birlikte geçen 1 haftalık sürede yine yol ayrımı oldu. Eşinin Demet adındaki bir kadın ile birlikte olduğunu söyleyen Fatma Hanım zor zamanlardan geçtiğini ve babasının da cezaevine girdiğini ifade etti. Çocuğu için eczaneden mama çaldığını anlattı.


fatma mantar esra erol'da

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.