Esra Erol'da Fatma Okumuş kimdir? Kocası Rıfat Okumuş ve görümceleri canlı yayında

Esra Erol'da Fatma Okumuş kimdir? Kocası Rıfat Okumuş ve görümceleri canlı yayında
Türkiye'nin en çok seyrettiği programlardan biri olan Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı dosyaların ele alındığı, konuların işlendiği ve olayların çözülmeye çalışıldığı canlı yayında Fatma Okumuş, eşinden boşanmak üzere stüdyoya geldi. Peki, Esra Erol'da Fatma Okumuş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin öğle sonrası saatlerinde en çok izlenen programlarından biri olan ve ana habet bültenine kadar büyük bir çaba ile Türkiye'nin yüreğine dokunan dosyaları işlemeye devam eden Esra Erol'da programı bugün de seyircilerinin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi, haftanın ikinci bölümünde Fatma Okumuş'u ağırladı. Eşinin evi terk etmesi sebebiyle programa gelen Okumuş, kocasından boşanmak istiyor. Peki, Esra Erol'da Fatma Okumuş kimdir? Rıfat Okumuş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Fatma Okumuş kimdir?

Bugün yayınlanan programda canlı yayın konuğu olarak stüdyoya gelen Fatma Hanım, giydiği kıyafetle birlikte Esra Erol tarafından güler yüzlü bir şekilde karşılandı. Erol'un övgü ile bahsettiği Fatma Hanım, teşekkürlerini sundu ve canlı yayın başladı. Kayınvalidesine çıkan eşinin daha dönmediğini öne süren Fatma Okumuş, boşanmak istediğini söyledi.


Esra Erol'da Fatma Okumuş


 

Esra Erol'da Rıfat Okumuş kimdir?

Fatma Hanım'ın boşanmak istediği Rıfat Okumuş'un neden kaçtığı ve evine dönmediği konusundaki tüm destaylar bugün ortaya çıkacak. Fatma Okumuş, görümceleri ve eşi ile bugün hesaplaşacak. Rıfat Bey'in açıklamaları ve değineceği konular ilişkinin gidişatını belirleeycek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.