Esra Erol'da Fatoş (Fatma) kimdir? Boşanma arefesindeki eşi Suat Sarı ne yaptı

Esra Erol'da Fatoş (Fatma) kimdir? Boşanma arefesindeki eşi Suat Sarı ne yaptı
Türkyie'nin en çok ilgi gören reality programlarından biri olan Esra Erol'da yeni haftasına merhaba dedi ve ilk dosya açıldı. Fatoş Hanım stüdyonun ilk konuğuydu ve eşi Suat Sarı için geldi. Ancak çok farklı bir hikaye ile. Peki, Esra Erol'da Fatoş (Fatma) kimdir? Boşanma arefesindeki eşi Suat Sarı ne yaptı

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri milyonlarca kez izlenen Esra Erol'da yeni haftasına bugün başladı. Güzel sunucu Esra Erol'un sunumuyla yayınlan programda yine birçok konuya değiniliyor. Haftanın ve günün ilk konuğu ise Fatma (Fatoş) Sarı oldu. Kendisini stüdyoya getiren ise eşi Suat Sarı'ydı. Yayına katılma hikayesi de çok farklı. Peki, Esra Erol'da Fatoş (Fatma) kimdir? Boşanma arefesindeki eşi Suat Sarı ne yaptı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da Fatoş kimdir?

Programın bugün başlayan yeni haftasındaki ilk konuk olan Fatoş Hanım daha önce evlilik yaptı ve 3 çocuk sahibiydi ancak boşandı. Suat Bey ile evlendi ve 4 yıldır da nikahlı. Kendisinden 15 yaş küçük Suat Bey'e güvendiğini ifade etti ve çok büyük bedel ödediğini anlattı. Stüdyoya da Karadeniz turuna çıktığını söyleyip kedilerini bırakıp geldi.


Esra Erol'da Fatoş

Suat Sarı kimdir?

Daha önce eczanede çalışan ve taksicilik yapan Suat Bey için eşi Fatoş Hanım, kıskançlık tavırlarına girdiğini ve bununla kendisini kandırdığını öne sürdü. Şu an sevgilisi olan eşinin 15 gündür aynı evde yaşadıklarını ve boşanma davası açtığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.