Esra Erol'da Habip Kutay Urgancı kimdir? Eşi Merve Urgancı Sezer Aksoy'a kaçtı

Esra Erol'da Habip Kutay Urgancı kimdir? Eşi Merve Urgancı Sezer Aksoy'a kaçtı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan Esra Erol ilk konuğunu ağırladı ve Habip Kutay Urgancı, eşi Merve Urgancı'nın eski sevgilisine kaçtığını öne sürdü. Peki, Esra Erol'da Habip Kutay Urgancı kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan Esra Erol ilk konuğunu ağırladı ve Habip Kutay Urgancı, eşi Merve Urgancı'nın eski sevgilisine kaçtığını öne sürdü. Ardından da dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Habip Kutay Urgancı ve eşi Merve Urgancı kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Habip Kutay Urgancı kimdir?

Bugün yayına katılan ve eşinden boşanmak isteyen Habip Kutat Urgancı, ihanete uğradığını dile getirdi. Evlendikten 1-2 hafta sonra eski sevgilisi ile konuşmasını yakaladığını anlatan Habip Kutay Urgancı, Merve Urgancı'nın daha sonra da balayında aynı davranışı sergilediğini öne sürdü. İlgisini ve sorgulamasının kötü bir karşılığu olduğunu da anlatan Urgancı; "Eşim bana sen adam değilsin dedi. Sezer Aksoy'a kaçtığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Habip Kutay Urgancı Merve Urgancı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.