Esra Erol'da Halil Köroğlu kimdir? Gülcan Köroğlu Aydoğan'a mı kaçtı

Esra Erol'da Halil Köroğlu kimdir? Gülcan Köroğlu Aydoğan'a mı kaçtı
ATV ekranlarının sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Haftanın dördüncü bölümünde konuk olarak Halil Köroğlu stüdyoya geldi ve güzel sunucu Esra Erol'dan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Halil Köroğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yapımlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıt. Birbirinden çarpıcı dosyaları, ele aldığı olayları ve daha birçok konuyla adından söz ettirmeyi sürdüren başarılı sunucu Esra Erol bugün de ilgiyle izleniyor. Günün ilk konuğu ise Halil Köroğlu'ydu. Eşi Gülcan'ın Aydoğan'a kaçtığını iddia etti. Esra Erol'da Halil Köroğlu kimdir? Gülcan Köroğlu Aydoğan'a mı kaçtı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Halil Köroğlu ve Gülcan Köroğlu kimdir?

Türkiye'nin karşısına çıkan Halil Köroğlu'nun isyanı herkesi şoke etmişti. Eşi Gülcan Köroğlu'nun Aydoğan Bey'e kaçtığını ve 5 yaşındakli çocuğını da yanına aldığını söyleyen genç adam için dosya açılmıştı. Gülcan Hanım Aydoğan ile olan ilişkisi reddedip hayatında kimse olmadığını söylese de teyzesinin kızı yayına bağlanarak bunları yalanladı ve boy boy fotoğraflarının olduğunu anlattı. 

Bugün yayına gelen Gülcan Hanım, kanser tedavisi gördüğünü dile getirdi. 


Halil Köroğlu ve Gülcan Köroğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.