Esra Erol'da Hatice Bulut kimdir? Oğlu Berkant Demiral'ı Elif'ten kurtarmak istiyor

Esra Erol'da Hatice Bulut kimdir? Oğlu Berkant Demiral'ı Elif'ten kurtarmak istiyor
Milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam eden Esra Erol'da yeni haftasına merhaba diyor. Gündem oluşturan konuları ele almayı sürdüren Esra Erol'un ilk konuğu Hatice Bulut oldu. Zorla evlendirilen oğlu Berkant'ı kuratmak istediğini söyledi. İzleyiciler de araştırmalarına başladı. Peki, Esra Erol'da Hatice Bulut kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'nin sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da yeni haftasının ilk günü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol'un Türkiye gündemine damga vuran konuları işlemeyi sürdürdüğü canlı yayınlar milyonlarca kişiyi ekran başına kilitliyor. Yeni haftanın ilk konuğu ise Hatice Bulut oldu. Peki, Esra Erol'da Berkant Demiralp kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Esra Erol'da Hatice Bulut kimdir?

Bugün Esra Erol'da progrmaına çıkan Hatice Bulut, oğlu Berkant Demiralp'in Elif'in ailesi tarafından istem dışı evlendirildiğini, şikayet ettiğini, ailenin karakola gittiğini ancak daha sonra düğüne devam ettiklerini söyledi.  17 yaşında olan Elif'in yanı sıra oğlunun da 18 yaşında olduğunu anlatan Hatice Hanım, iki çocuğun evlenmesine karşı çıkmak için her şeyi yaptığını dile getirdi. Evliliğe engel olabilmek adına bir arabayla evlerine geldiğini ve kızlarını götüremeyeceklerini söylediğini ifade etti.

Esra Erol'da Hatice Bulut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.