Esra Erol'da İsmail Aydoğdu kimdir? Eşi Dürdane Aydoğdu Satul Altundal'ın yanına kaçtı!

Esra Erol'da İsmail Aydoğdu kimdir? Eşi Dürdane Aydoğdu Satul Altundal'ın yanına kaçtı!
ATV'de yayınlanan bölümleri ile en çok izlenenler arasındaki yerini alan Esra Erol'da bugün de izleyicilerinin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol programın açılışını yaptı ve ilk konuğu olarakİsmail Aydoğdu'yu ağırlayarak derdini anlatmasını istedi. İsmail Aydoğdu da eşi Dürdane Aydoğdu'nun Satul Aultundan adında birine kaçtığını söyledi ve ondan boşanmak, kızına da kavuşmak istediğini dile getirdi. Peki, Esra Erol'da İsmail Aydoğdu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlanan bölümleri ile en çok izlenenler arasındaki yerini alan Esra Erol'da bugün de izleyicilerinin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol programın açılışını yaptı ve ilk konuğu olarakİsmail Aydoğdu'yu ağırlayarak derdini anlatmasını istedi. İsmail Aydoğdu da eşi Dürdane Aydoğdu'nun Satul Aultundan adında birine kaçtığını söyledi ve ondan boşanmak, kızına da kavuşmak istediğini dile getirdi. Peki, Esra Erol'da İsmail Aydoğdu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Dürdane Aydoğdu kimdir?

Resmi nikahlı eşi İsmail Aydoğdu'nun stüdyoya gelerek boşanmayı istediğini açıkladığı genç kadın Gebze'de yaşıyor. 23 yıllık evliliği ve 1 kızı var. Hastaneye gideceğini söyleyerek evden çıktı ve o günden bu yana kendisinden haber alınamıyor. Eşi, Samsun'a Satul Altundal'un yanına kaçtığını öne sürdü. İki defa eşi tarafından ihanet ederken yakalandı.


Dürdane Aydoğdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.