Esra Erol'da Kezban kimdir? Kezban Birbilen'in eşi Faruk Birbilen Kadriye Aygün tarafından tutuluyor

Esra Erol'da Kezban kimdir? Kezban Birbilen'in eşi Faruk Birbilen Kadriye Aygün tarafından tutuluyor
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Haftanın dördüncü bölümünde izleyenleri yine ekran karşısına kilitleyen programda ilk konuk Kezban Birbilen oldu. Eşinin geri dönmesini ya da boşanmak istediğini ifade eden Kezban Hanım Esra Erol'dan yardım istedi. Esra Erol'da Kezban kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilerek izlenen programlarından biri olan ve Türkiye gündemine damga vurmayı başaran Esra Erol'da haftanın dördünüc bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Reyting zirvesine oynayan programda ele alınacak konular da merak konusuydu ve ilk konuk Kezban Virbilen olarak açıklandı. Eşinin geri dönmesini ve onunla boşanmak istediğini söyleyen Kezban Hanım, Esra Erol'dan yardım talep etti. Başarılı sunucu da dosyayı açarak doneleri incelemeye başladı. Peki, Esra Erol'da Kezban Birbilen kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Kezban Birbilen kimdir?

Esra Erol'da programının bugün yayınşanan yeni bölümünde stüdyoya gelen Kezban Birbilen Ankara'dan programa katıldı. Boşanmak istese de bu evliliğin bir şansı olabileceğini de ifade eden Kezban Hanım'a Esra Erol'dan güzelliği için övgü dolu sözler söyledi. Son 5 yılda çok çileler çektiğini ifade eden Birbilen, eşi ile ilgili bu durumun çözülmesini beklediğini belirtti. Çocuklarına da üzüldüğünnü dile getirerek eşine sitemde bulundu. 50 yaşında. 27 yıllık evli. 2 çocuk annesi.


esra erol'da kezban birbilen


 

Faruk Birbilen Kadriye tarafından tehditle tutuluyor

ATV'deki programa katılan Kezban Hanım geçirdiği zor günleri anlatarak herkesin yüreğini dağladı. Çilekeş ve emek dolu hikayesini anlattıkça Esra Erol tarafından da desteklenen Kezban Hanım; "Eşim esnaf. Kadriye eşimin gittiği yerde çalışıyormuş. Peçeteye telefon numarası yazılıyor ve aşkları başlıyor. Ev temizliğine giderken mesaj geldi. Günadyın kocacığım yazdı. Eşimi kaldırıp bak karın arıyor dedim. O gün bir şey demedim. Ertesi gün kadınla tartıştık. Eşim eve geç gelmeye başladı. Tartışmalar da oldu artık" ifadelerini kullandı. Programın ilerleyen saatlerinde diğer tarafın da yayına bağlanarak konuşması bekleniyor.Ayrıca Kezban Hanım, eşinin Kadriye Hanım tarafından tehditle tutulduğunu öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.