Esra Erol'da Kübra Sarıkaya kimdir? Eşi Sezer Sarıkaya, Elif Çamur ile düğün yaptı!

Esra Erol'da Kübra Sarıkaya kimdir? Eşi Sezer Sarıkaya, Elif Çamur ile düğün yaptı!
ATV ekranlarının sevilerek izlenen programı Esra Erol'da bugün yeni haftasına başladı. Başarılı sunucu Esra Erol'un retyting zirvesinde yer aldığı canlı yayınlardan biri daha televizyonda izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden çarpıcı konuların ele alındığı günde ilk konuk olarak Kübra Sarıkaya açıklandı. Peki, Esra Erol'da Kübra Sarıkaya kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da yeni haftanın ilk günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Aldatmalar, ihanetler, ihtiraslar, cinayetler, kayıplar ve kavuşmalar canlı yayında ele alınarak çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Birbirinden çarpıcı konuların ele alındığı günde ilk konuk olarak Kübra Sarıkaya açıklandı. Peki, Esra Erol'da Kübra Sarıkaya kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da Kübra Sarıkaya kimdir? 

Bugün yayınlanan programın ilk konuğu olarak canlı yayında yerini alan Kübra Sarıkaya 22 yaşında. 2 senelik evli. 2 yaşında bir oğlu var ve ayrıca 8 aylık da evli. Eşi Sezer'in eski sevgilisi Elif Çamur ile kaçıp düğün yaptığını, kendisinden de 5 aydır haber alamadığını söyledi. Çocukları ile ilgilenmediğini de anlatan acılı kadın göz yaşları döktü. Kayınpederinin evden kovduğunu, Elif'in benimsenerek kabul edildiğini dile getirdi.

Hamilelik sürecinde tek başına kalan ve yalnız olan Kübra Sarıkaya, kardeşinin yakaladığı samimi görüntülü konuşma sonrasında olayların yaşandığını söyledi.

Esra Erol'da Kübra Sarıkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.