Esra Erol'da Melike Alanay stüdyoya geldi! Alanya onu merak etti

Esra Erol'da Melike Alanay stüdyoya geldi! Alanya onu merak etti
Fatma Hanım'ın kızı Melike için verdiği savaş Esra Erol'da programında hayat bulmuş ve kısa sürede olumlu haber verilmişti. Kızının Yunus Özdemir tarafından kaçırıldığını söyleyen Fatma Hanım büyük bir sevinç yaşamıştı. Alanya'da yaşayan Melike bugün yayındaki yerini aldı.

Haftanın beş günü boyunca izleyicilerin karşısına çıkan Esra Erol'da dosyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla milyonlara ulaşan programda son konuklardan biri de Fatma Hanım olmuştu. Kızı Melike'nin bulunmasını isteyen acılı anne, göz yaşları ile yardım eli uzatılmasını beklemişti. Her konuda elinden geleni yapan Erol, Fatma Hanım karşısında da sessiz kalmadı ve dosya açıldı. Bugün de Alanya'da yaşayan Melike yayındaki yerini aldı.



Alanya onu merak etti

ATV'de yayınlanan bölüm sonrasında genç kızın durumunu merak eden vatandaşlar internette birçok sorgulama gerçekleştirdi. Özellikle Melike Analay'ın yaşadığı Alanya'da yerel basın da konu hakkında pek çok haber yazdı ve konuya dikakt çekti. Son yayında pişman olduğunu söyleyen Analay, stüdyoda milyonların önünde yaşadıklarını tek tek anlattı.


Esra Erol'da Melike Alanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.