Esra Erol'da Mükrem Bakırcı kimdir? Evden kaçan eşi Yeşeren dolma ve Almanya'dan gelen çikolata ve bal götürdü

Esra Erol'da Mükrem Bakırcı kimdir? Evden kaçan eşi Yeşeren dolma ve Almanya'dan gelen çikolata ve bal götürdü
Türkiye'nin en popüler reality programı Esra Erol'da yepyeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden ilgi çekici konuları işlemeye devam eden programın ilk konuğu Mükrem Bakırcı oldu. Eşi Yeşeren Hanım'ın evden kaçtığını söyleyerek yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Mükrem Bakırcı kimdir? Evden kaçan eşi Yeşeren Bakırcı kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlandığı günden bu yana milyonlara ulaşan ve her bölümüyle gündeme damga vuran Esra Erol'da haftanın üçüncü programıyla seyircilerin karşısına çıktı. Ekrana geldiği saatlerde reyting zirvesine oynayan ve işlediği dosyalar manşetlere taşınan başarılı sunucu Esra Erol ve ekibinin yayını yine ilgiyle izlenmeye başlandı. İlk konuk Mükrem Bey'di. Eşinin kaçtığını anlattı ve yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Mükrem Bakırcı kimdir? Evden kaçan eşi Yeşeren Bakırcı kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Mükrem Bakırcı kimdir?

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü yayınlanan Esra Erol'da programına katılarak eşi Yeşeren Bakırcı'nın bulunmasını istedi. Yaşlı adam stüdyoya gelmeden önce yaşadıkları VTR'de ekranlarda paylaşıldı ve herkesin ağzı açık kaldı. Eşine de isyan etti. Hiçbir şeyini istemediğini söyledği eşinin nerede olduğubu bilmediğini anlattı. Hiçbir zaman kötü davranmadığını ve küfür ya da hakaret etmediğini, ekrana da konuşmak için geldiğini ifade etti.


Mükrem Bakırcı



Yeşeren Bakırcı kimdir?

Eşi Mükrem Bakırcı tarafından aranan Yeşeren Hanım, 12 yıllık evliliğin ardından 21 Mayıs'ta yaprak sarması, Almanya'dan gelen çikolata ve dolaptaki balı alıp kaçtı. 
 

Yeşeren Bakırcı

Yeşeren Bakırcı neden kaçtı?

Esra Erol'un, eşinin neden kaçtığını sorduğu Mülrem Bey, 'Emekliyim. Rahatsızlığım vardı. Ona para veriyordum. Eski eşime nafaka ödüyordum. Emekli maaşım 2100 liraydı. Bir tüle, bir perdeye çamaşır makinesi çalıştırıyordu. Her gün çalışacak makine bir gün çalışsın. Hiçbir şeyimi eksik etmedim. Çamaşır makinesine kızdı. Küstük. Bayramımız küs geçti. Geldi bir gün, getirdiklerimi götüreyim ve anlaşmalı boşanalım dedi. Gururuma ve kanıma dokundu.Tamam dedim, avukatımı aradım. Aileyi aradım.  Kızınız boşanıyor benden dedim. Durumu da anlattım. 3 ay çamaşır kokusuyla yemek yedik." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.