Esra Erol'da Mustafa Tüfekli kimdir? Annesi Seher Çetin nereye gitti

Esra Erol'da Mustafa Tüfekli kimdir? Annesi Seher Çetin nereye gitti
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Esra Erol'da yepyeni bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden ilgi çekici dosyaları, gündeme damga damga vuran konuları ve sürpriz konuklarıyla yine seyircileriyle buluşan Esra Erol bugün de yardım isteyenlerin umudu olmaya devam etti. Stüdyoya gelen acılı insanlara el uzatabilmek adına her şeyi yapan güzel sunucunun yeni haftadaki ilk konuğu Mustafa Tüfekli oldu. Peki, Esra Erol'da Mustafa Tüfekli kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'de yıllardır yayınlanan bölümleri ile Türkiye'yi peşinden sürükleyen ve her haberi gündeme oturan Esra Erol'da programında yepyeni bir hafta daha başladı. Her anı büyük bir heyecana sahne olan ve konuklarıyla birlikte işlediği olaylarla da ilgiyle seyredilen programda haftanın ilk konuğu Mustafa Tüfekli'ydi. Esra Erol'un yanına gelerek yardım isteiğinde bulunan ve hem kendisi hem de kardeşleri için annesi ile görüşmek isteyen Mustafa'nın bu dileğinin gerçekleşmesi için dosya açıldı ve konu işlenmeye başladı. 


Esra Erol'da Mustafa Tüfekli kimdir?

Esra Erol'da programının 6 Eylül 2021 Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde annesini arayan Mustafa Tüfekli 23 yaşında. Adana'dan stüdyoya geldi. Kendisi bekar. Annesini aramak için çalışamadığını ve işini kaybettiğini söyledi. Annesinin gittikten sonra kardeşlerinin başında durması gerektiğini ve kendisini 90-100 yaşında hissettiğini anladı. Hayatını annesini korumakla geçirdiğini, psikolojisinin bozulduğunu anlattı.

Esra Erol'da Mustafa Tüfekli Seher Çetin

Esra Erol'da Seher Çetin nereye gitti?

Annesinin kendisine kek ve meyve suyu getirdiğini belirterek olanları anlatan Mustafa, derin bir uyku geldiğini, ardından da erken uyuduğunu anlattı. Normal şartlarda geceleri uyuyamadığını söyledi. Tahminine göre annesi Seher Çetin kendisi ve kardeşlerine uyku ilacı verdi. Mektup yazarak evden ayrılan Seher Çetin'in nerede olduğu merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.