Esra Erol'da Muzaffer Döner kimdir? Tiktok hesabı nedir

Esra Erol'da Muzaffer Döner kimdir? Tiktok hesabı nedir
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz programı Esra Erol'da yeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı dosyaları işlemeyi sürdüren başarılı sunucu Esra Erol bugün günlerdir medyanın gündemine oturan Muzaffer Döner'i ağırladı. Kendisini fenomen ilan eden Döner hakkında araştırmalar başlıyor. Peki, Esra Erol'da Muzaffer Döner kimdir? Tiktok hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da yepyeni bir bölümle daha ATV'deki yerini aldı. Her işlediği konu ile ülke gündemine damga vuran başarılı programın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusuydu. Ayrılıklar, boşanmalar, barışmalar, şiddet, aile içi geçimsizlik,cinayet, dolandırıcılık ve daha birçok konudaki dosyalarıyla yine ilgi odağı haline gelen Esra Erol'un konuğu son günlere damga vuran Muzaffer Döner'di. Peki, Esra Erol'da Muzaffer Döner kimdir? Tiktok hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kendini fenomen ilan etti

"Esra Erol'da programına canlı bağlanan ve TikTok fenomeni olduğunu söyleyen Muzaffer Döner'in hal ve tavırları dikkat çekti. Muzaffer Döner, ''Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim. Çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum" dedi ve ayağa kalkıp dans etti. Muzaffer Döner kimdir?Muzaffer Döner 64 yaşındadır. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında Muzaffer Döner 47 yıllık karısını bıraktıktan sonra kendinden 20 yaş küçük Gülcan ile aşk yaşamaya başladı. Songül Hanım “47 yıllık evliyiz. Ben ona ömrümü verdim. Çocuklarımız ve torunlarımız var” dedi. Canlı yayına bağlanan Döner, eşinin geri dönmesini istemesine "Ben çok yakışıklıyım, karımı istemiyorum" yanıtını verdi. Döner 3-4 bin takipçisi olduğunu ve TikTok fenomeni olduğunu da dile getirdi.


muzaffer döner


Muzaffer Döner kimdir? Tiktok hesabı

Eşi Songül Hanım'ın ekranlara çıkmasının ardından gündeme oturan ve canlı yayında oynayan Muzaffer Döner, sosyal medyada binlerce kişi tarafından konuşulmayı başardı. Yaşadığı yasak ilişkiden dolayı eleştirilerin hedefi olsa da istediği popülerliği yakaladı. Tiktok hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.