Esra Erol'da Nursel Zorlu kimdir? 4 çocuklu Feyzullah Güneş ile kaçtı!

Esra Erol'da Nursel Zorlu kimdir? 4 çocuklu Feyzullah Güneş ile kaçtı!
ATV ekranlarının sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yepyeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Günü ilk konukları ise Sevim ve Turan çifti oldu. Kızları Nursel'i bulabilmek adına Esra Erol'dan yardım isteyen karı koca, bir çare bulunmasını bekliyor. Peki, Esra Erol'da Nursel kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen progrmalarından biri olarak televizyona damga vuran konuları işlemeye devam ediyor. Başarılı sunucu Esra Erol'un işlemeye devam ettiği konulara bir yenisini daha eklediği günn ilk dosyası Nursel Zorlu olarak belirlendi. Tahsin Bey ve Sevim Hanım'ın kızları için geldiği stüdyoda yaşadıklarını anlatması sonrasında herkes üzüldü. Peki, Esra Erol'da Nursel kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Esra Erol'da Nursel kimdir?

Bugün canlı yayında milyonların önüne çıkan Turan Bey ve Sevim Hanım'ın aradıkları kızı Nursel zorlu 28-29 yaşında. Muğla'da yaşıyor. Daha önce eve gelen arkadaşlarından biri olan 4 çocuklu Feyzullah Güneş ile kaçtı. Annesi ve babası ise Feyzullah Bey ile kızlarının yaptığı konuşmaların ardından ortaya çıktığını anlattı. Feyzullah Bey'in yaptığı yayının yakalanmasıyla birlikte oradan kaçtığı öğrenildi. Köydekilerin de takip ettiği ve canlı yayına katılmasıyla Nursel de evden kaçtı.

Esra Erol'da Nursel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.