Esra Erol'da Onur Yangöz kimdir? Gizem Yangöz Hakan'a kaçtı, 4 çocuğunu istiyor

Esra Erol'da Onur Yangöz kimdir? Gizem Yangöz Hakan'a kaçtı, 4 çocuğunu istiyor
Türkiye'nin en çok sevilen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan ve konuklarıyla da konuşulan canlı yayınların birine daha imza atan Esra Erol yine ilgiyle izlendi. Günün ilk konuğu ise Onur Yangöz oldu. Peki, Esra Erol'da Onur Yangöz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'nin ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da haftanın ikinci gününde de izleyenlerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol'un umut olabilmek ve sorunları çözebilmek adına ağırladığı ilk isim ise Onur Yangöz oldu. 4 çocuğu ve eşini isteyen genç adam için dosyayı açan başarılı sunucu yine elinden gelenin en iyisini yapabilmek için mücadele verecek. İzleyiciler de kendisi hakkında sorgulamalarda bulunuyor. Günün ilk konuğu ise Onur Yangöz oldu. Peki, Peki, Esra Erol'da Onur Yangöz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Onur Yangöz kimdir?

Programın 21 Eylül Salı günü yayınşanan bölümünde izleyicilerin karşısına çıkan ve Esra Erol'dan yardım isteyen Onur Yangöz 28 yaşında. 8 yıllık evli. 4 çocuk babası. Eşi, yaşanılan sorunlardan sonra evi birkaç kez terk etti ve en son Hakan'ın yanına kaçtı. Bakamadığı çocukları annelerinin yokluğunda bayıldı.


Esra Erol'da Onur Yangöz


 

Esra Erol'da Gizem Yangöz kimdir?

Eşi Onur'un programa gelerek kendisini aradığı Gizem Yangöz, Hakan'a kaçtı. Daha önce 4 kez bunu tekrarlayan genç kadın için Onur göz yaşlarıyla porgramda onun bulunmasını istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.