Esra Erol'da Rümeysa Panoğlu çocuğunu mu öldürdü katil mi? İsmail Panoğlu'ndan şok iddialar

Esra Erol'da Rümeysa Panoğlu çocuğunu mu öldürdü katil mi? İsmail Panoğlu'ndan şok iddialar
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yeni haftanın ilk gününde İsmail Panoğlu, eşi Rümeysa Panoğlu'nun bebeklerini öldürdüğünü öne sürdü. Esra Erol'da Rümeysa Panoğlu çocuğunu mu öldürdü katil mi? İsmail Panoğlu'ndan şok iddialar haberimizde.

ATV'nin sevilerek takip edilen ve her anıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yeni haftasına başladı. Türkiye gündemine oturan olayları ile adından söz ettirmeyi başaran güzel sunucu Esra Erol bugün haftanın ilk gününde İsmail Panoğlu'nu konuk aldı. İsmail Bey de eşi Rümeysa Panoğlu'nun bebeklerini öldürdüğünü iddia etti. Peki, Esra Erol'da Rümeysa Panoğlu çocuğunu mu öldürdü katil mi? İsmail Panoğlu'ndan şok iddialar haberimizde.


 

Esra Erol'da Rümeysa Panoğlu kimdir?

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programının ilk konuğu olarak yayına katılan İsmail Panoğlu, Rümeysa Panoğlu'nun bebeğini öldürdü. İki çocuklarına da zarar vermesinden korktuğunu ifade etti. Olay sonrası karısıyla yeniden evlendiğini ve tehdit edildiğini öne sürdü. 

rümeysa panoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.